Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Old » RATB a redus numarul de masini de pe traseu

RATB a redus numarul de masini de pe traseu

Autor:

Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB) a redus numarul autobuzelor care ies pe trasee. In ultimii trei ani, numarul calatorilor RATB a scazut cu 30%.

 

Cererea tot mai mica a determinat conducerea RATB sa reduca din parcul circulant. “Cel mai mult s-a redus la autobuze, 10%. Majoritatea celor care circulau cu mijloacele RATB proveneau din clasa medie, acum puternic afectata de somaj”, a precizat directorul RATB, Adrian Crit.
“Calatorul trebuie sa poata circula cu acelasi tip de bilet atât pe RATB, cât si la metrou. El plateste o data la RATB calatoria simpla, plateste la metrou calatoria simpla si, dintr-o data, se dubleaza costul”, a precizat pentru B365.ro Gheorghe Udriste, directorul general al Metrorex SA.
Sistemul de tarifare unitara ar urma sa fie extins si in localitatile apropiate Capitalei. Recomandarea FMI este ca activitatea de transport public in Bucuresti a RATB si Metrorex trebuie sa fie gestionata de o singura autoritate metropolitana de transport. Potrivit conducerii Metrorex SA, activitatea noii autoritati metropolitane de transport ar trebui gestionata fie de Ministerul Transporturilor, fie de catre Guvern.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!