Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Old » Andreea Marin isi tine familia departe de fast-food

Andreea Marin isi tine familia departe de fast-food

Autor:

Cu toate ca are un program extrem de incarcat, fosta prezentatoare a emisiunii „Surprize surprize” tine foarte mult la alimentatia familiei sale, motiv pentru care se ocupa personal de partea culinara. Andreea Marin Banica ne-a marturisit ca prefera sa se hraneasca sanatos, evitând alimentele semipreparate.

 

Drept dovada ca duce un mod de viata sanatos, vedeta a reusit sa slabeasca in ultima perioada 4 kg. Atenta la alimentatia ei si a familiei sale, Andreea ne-a dezvaluit secretele dupa care se ghideaza pentru a avea o silueta de invidiat. „Eu n-am nimic impotriva fast-foodurilor, e alegerea fiecaruia, dar noi preferam sa gatim acasa. Am si pe cineva din familie care ma ajuta la gatit, dar vine o data, de doua ori pe saptamâna, in rest ma descurc singura. Prefer mâncarurile moldovenesti, mâncarea sanatoasa”, a declarat Andreea Marin Banica pentru ziarul „National”. Ieri, fosta prezentatoare a demarat programul „Clubul mamelor”, care le permite acestora accesul la servicii si informatii prin intermediul unui cunoscut lant farmaceutic.

*Le consiliaza pe mame*

Sotia lui Banica Jr. a initiat proiectul „Scoala mamelor”, prin care sprijina mamele aflate in dificultate, punând la dispozitia lor specialisti in consiliere psihologica, dar si cursuri de calificare profesionala.

Ioana NechiforComenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-09-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!