Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Old » Ionut Dolanescu a facut botez de lux iar mormântul tatalui este in paragina!

Ionut Dolanescu a facut botez de lux iar mormântul tatalui este in paragina!

Autor:

In timp ce Ionut Dolanescu isi crestina fetita la Manastirea Casin din Bucuresti, in Cimitirul Bellu, locul in care este inhumat tatal sau, Ion Dolanescu, o straina de familie, Nikita, avea grija de mormântul marelui cântaret de muzica populara, lasat in paragina de mostenitorii sai.

 

Ionut Dolanescu si sotia sa, Doinita, au crestinat-o, ieri, cu mare fast, pe fetita lor, Ioana Maria, in vârsta de sase luni. Nasii de botez, Marian Gostin si familia lui, s-au simtit onorati sa-l boteze pe cel de-al doilea copil al lui Ionut Dolanescu, motiv pentru care au organizat festivitatea ca la carte. Limuzina, flori, porumbei si hainute alese au fost doar câteva dintre detaliile unui decor minunat. „Inca o zi fericita din viata mea. Am doi copii, nu e greu sa fii tata. Suntem o familie fericita si implinita, iar copiii se inteleg foarte bine. Nu pot spune cu cine seamana micuta, pentru ca are câte ceva de la fiecare membru al familiei. Cea care ii adoarme sau ii alina pe copii atunci când plâng este Doinita, care le cânta la vioara”, a declarat Ionut. Cât despre fericita mamica, aceasta ne-a marturisit ca „atât timp cât suntem fericiti, vom mai face si alti copii”. La mult asteptatul eveniment a participat si mama lui Ionut Dolanescu, Maria Ciobanu, care insa a dorit ca prezenta sa sa treaca neobservata: in timpul slujbei, cântareata a stat cu ochelari de soare imensi la ochi.

Daca Ionut Dolanescu stralucea de fericire, cu fiica sa in brate, Nikita s-a gândit sa faca ceea ce intra de fapt in atributiile lui Ionut.
Mâhnita si impresionata profund de starea jalnica in care copiii lui Ion Dolanescu au lasat mormântul tatalui lor, Nikita s-a apucat sa ingrijeasca locul de veci al marelui artist. “In fiecare duminica vin la cimitir sa aprind lumânari si sa pun flori la mormintele artistilor. La mormântul lui Ion Dolanescu am curatat mereu pentru ca mi-a fost tare drag. Azi (duminica – n.r.) am venit cu fetita mea, Cristiana Mihaela, si cu doi lautari sa-i cânt lui Dolanescu. Am pus si flori, dar crucea din lemn n-am putut sa o ridic de pe mormânt”, a povestit Nikita, in exclusivitate, pentru “National”. Desi a trecut mai bine de un an de la moartea lui Ion Dolanescu, cei doi fii ai sai nu au catadicsit sa-i schimbe crucea din lemn. Nikita ne transmite ca ne putem baza pe ea.

Gabriela GrigorievComenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-09-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!