Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Old » Titus Corlatean: Antonescu este indecent

Titus Corlatean: Antonescu este indecent

Autor:

Desi crede ca România a ajuns o „republica bananiera” lipsita de un guvern adevarat Crin Antonescu se incapatineaza sa-i irite constant pe pesedistii fara ajutorul carora nu poate nici visa macar la inlocuirea cabinetului Boc.
„Premierul nu ar trebui sa fie de la PSD, ci mai degraba independent” – afirma ori de cite ori poate liderul PNL. Si asta desi social-democratii lui Victor Ponta sint hotariti sa nu lase un viitor guvern pe mina altui partid.
Admonestat de pesedisti si ignorat voit de Victor Ponta, Antonescu a primit de aceasta data o replica din partea lui Titus Corlatean.
„Mi se pare o chestiune indecenta, mi se pare o chestiune care iese din spiritul colaborarii la nivelul opozitiei” – a replicat, mai dur decit ii este obiceiul, diplomatul Corlatean.
Tot el i-a invitat pe liberali sa dea dovada – „inclusiv la nivelul presedintelui Crin Antonescu”, de „mai multa intelepciune” cita vreme PSD si PNL au o miza comuna: doborirea Guvernului Boc. „Iar asta se face mai putin batind toba si mai putin dind indicatii altora” – a conchis pesedistul.

 
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 17-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!