Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Old » 670 milioane euro pentru vesnicele autostrazi

670 milioane euro pentru vesnicele autostrazi

Autor:

In ciuda faptului ca toate vestile care vin de la autoritati se refera la austeritate, bugete reduse, taieri de salarii, statul ramine cel mai nechibzuit cheltuitor. Arunca mult prea multi bani pe orice, pe nimicuri sau produse si servicii de-a dreptul hilare. Cum? Prin licitatii diverse, initiate de diferite institutii ale statului. Cititi in fiecare zi, in National, cum se duc banii pe apa simbetei.

 

Ministerul Transporturilor si Infra-structurii (MTI) va licita, pina in noiembrie, patru tronsoane de autostrada de pe Coridorul IV paneuropean. Este vorba despre Nadlac-Arad, Timisoara-Lugoj, Lugoj-Deva si Orastie-Sibiu. Investitia este de aproximativ 670 milioane de euro cu termen de finalizare de trei ani.
– Lifturi pentru persoane cu handicap, la metrou
Metrorex a incheiat un contract cu asocierea Somet/Schindler România/Tiab de 68,22 milioane de lei pentru a monta lifturi si platforme de acces in actuala retea de metrou destinate persoanelor cu handicap. Contractul este finantat printr-un imprumut de la Banca Europeana de Investitii si are o durata de un an.
– Pahare de unica folosinta pentru Politie
IGPR a cumparat, cu 76,297 RON, 21.000 seturi pahare plastic de unica folosinta. Contractul a fost atribuit firmei RTC Proffice Experience din Bucuresti.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!