Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Old » Alte evenimente

Alte evenimente

Autor:

*Impozitul minim, eliminat de la 1 octombrie*

 

Guvernul a decis, ieri, eliminarea impozitului minim, de la 1 octombrie. Astfel companiile vor plati impozit pe profit dupa regula generala.
Alte masuri anuntate, ieri, de Guvern se refera la diminuarea nivelului dobinzii datorate de firme pentru creantele fiscale neachitate la termen,
scaderea plafonului de investitii pentru care firmele pot primi ajutor de stat si posibilitatea ca executarea silita impotriva unei firme la care statul are datorii sa fie suspendata.

*Românii au voie sa stea linga mecanici*

Senatorii au decis, ieri, ca prestatorii de servicii privind reparatiile, reglarea si intretinerea autovehiculelor sa fie obligati sa asigure accesul consumatorului la desfasurarea tuturor acestor operatiuni prin acces direct sau prin urmarirea tuturor activitatilor printr-un sistem audio-video. Proiectul de lege mai prevede ca nerespectarea acestor conditii de catre agentii economici dau dreptul beneficiarului sa refuze a semna receptia activitatilor respective.

*Metrorex pune lifturi de 68,2 milioane de lei*

Metrorex a incheiat un contract cu asocierea Somet/Schindler România/Tiab de 68,22 milioane de lei pentru a monta lifturi si platforme de acces in actuala retea de metrou destinate persoanelor cu handicap. Contractul este finantat printr-un imprumut de la Banca Europeana de Investitii si are o durata de un an. Lifturile se vor utiliza atit la interior, cit si la exterior, in mod deosebit pe trasee directe de la nivel stradal la nivel peron, orientate in vederea asigurarii accesului persoanelor cu dizabilitati in reteaua de metrou existenta.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 15-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!