Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Old » Theodor Stolojan nu mai are bani sa-si termine vilele

Theodor Stolojan nu mai are bani sa-si termine vilele

Autor:

Fostul premier al României pare ca a ramas fara bani pentru a finaliza lucrarile la cele doua case pe care le are in constructie in acest moment. Reporterii “National” au aflat ca pentru vila de la Mogosoaia, Theodor Stolojan ar fi sistat orice lucrare, desi stadiul executiei este aproape de final.
Pa malul lacului Mogosoaia, familia Stolojan a ridicat o impozanta constructie in care intentioneaza sa se mute imediat cum aceasta va fi gata. Pina atunci, Elena si Theodor Stolojan locuiesc intr-o casuta cocheta de lemn situata in apropierea proprietatii principale. Cu toate acestea, in curtea vilei din Mogosoaia nu se vede urma de muncitor semn ca lucrarile au fost oprite. “De citeva luni nu mai sint muncitorii pe aici. Au incarcat sculele intr-o duba si au plecat. Acum e pustiu acolo”, a marturisit pentru “National” unul dintre vecinii lui Stolojan.
In aceeasi situatie se afla si imensa vila pe care familia Stolojan a inceput sa o ridice la inceputul anului 2009 in apropiere de statiunea Olimp din Constanta. Casa de la mare a fost cosmetizata doar pe dinafara, inauntru finisajele avind de asteptat. Elena, sotia fostului prim ministru, cea care se ocupa personal de administrarea celor doua constructii, declara ca pentru imensul complex situat la 100 de metri de apa marii, lucrarile au fost sistate pentru o perioada, dar nu a precizat si care sint motivele. Lucru oarecum suspect avind in vedere ca sotii Stolojan sint solvabili, mai ales dupa ce in 2007 au incasat peste 10 milioane de euro din vinzarea hotelului Premier si a cabanei Clabucet din Predeal. La vremea respectiva, tranzactia a parut destul de suspecta in piata datorita sumei considerate prea mari pentru o afacere care nu producea mai mult de 1,5 milioane de lei pe an si care avea un profit brut de 43.000 de lei, conform documentelor contabile. Singura explicatie gasita atunci a fost aceea ca cei care au cumparat, Tina si Livio Burton, actionari majoritari ai Tinapack.Co, erau niste fosti parteneri de afaceri ai sotilor Stolojan si ca totul ar fi fost o “afacere de familie”.l

 
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!