Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Old » LOTUL “URZICENI”, DRIBLAT LA PRIMA DE INSTALARE!

LOTUL “URZICENI”, DRIBLAT LA PRIMA DE INSTALARE!

Autor:

In urma cu trei saptamini, toata lumea era convinsa ca nimeni nu va putea sta in calea “ros-albastrilor” in lupta pentru titlu. Steaua era in virf, obtinuse calificarea in grupele Europa League, iar Gigi Becali parafa cu Mitica Bucsaru un troc istoric: sapte jucatori de la Urziceni in contul unei datorii de citeva milioane de euro. Totusi, mutarea a jumatate de echipa in Ghencea n-a nascut decit o debandada. Din cei sapte fantastici de la Urziceni – Galamaz, Bilasco, Onofras, Ricardo, Apostol, Brandan si Marinescu – doar primii trei mai sint in gratiile patronului, si doar Galamaz si-a incasat prima de instalare promisa.

 

*Vestiar racit*

Odata cu venirea celor sapte, echipa din Ghencea s-a scindat. Pe de-o parte, a fost reticenta coechipierilor vechi fata de cei proaspat sositi, iar pe de alta parte, promisiunea neonorata a lui Gigi Becali ca toti jucatorii veniti de la Unirea vor beneficia de o prima de instalare, aceasta variind intre 10.000 de euro si 50.000 de euro. Astfel, s-a creat o situatie in care nimeni nu era multumit, iar rezultatele s-au vazut: Steaua a picat in nas, iar Ilie Dumitrescu si, ceva mai tirziu, Edi Iordanescu, si-au dat demisia.
Rezultatele Stelei dupa ve­nirea lotului “Urziceni”: Unirea – Steaua 1-0; FC Liverpool – Steaua 4-1; Steaua – Astra 1-1; Gaz Metan CFR Craiova – Steaua 0-1; Otelul – Steaua 1-0.

*Doar Galamaz a primit banii*

Gigi Becali a fost fortat sa le promita bani jucatorilor veniti de la Unirea. Asta, pentru ca starurile din Baragan au pus conditia sa incaseze prime de instalare, in caz contrar urmind sa accepte alte oferte din Liga 1. Se pare ca singurul care a incasat bonusul cu pricina a fost George Galamaz, care a amenintat ca se duce la FC Vaslui, finantatorul moldovenilor manifestindu-si dorinta de a-l inregimenta la echipa antrenata de Lopez Caro. Criza financiara pe care o traverseaza Gigi Becali este cunoscuta, jucatorii fiind neplatiti de trei luni.

Sebas­tian Stan
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!