Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Old » Taticul Mc Donald’s are ginduri mari: Popota lui Alecu, catering pentru trupele NATO?

Taticul Mc Donald’s are ginduri mari: Popota lui Alecu, catering pentru trupele NATO?

Autor:

Si uite ca am revenit. Bineinteles, tot cu noi amanunte despre cel care pare a fi “omul momentului” in dezvoltarea unor afaceri de succes.

 

Lui Marian Alecu ii merge totul din plin, dupa ce s-a retras de la managementul companiei multinationale Mc Donald’s pe România, Republica Moldova, Macedonia si Azerbaidjan.
Chiar, de ce sa fi lasat o ditamai palaria doar pentru a te margini la a declara ca “doar consiliezi niste afaceri cu lemn”. Gurile rele zic insa ca retragerea celui numit si “Taticul Mc Donald’s” a semanat mai mult a uscheala, fostii patroni fiind si acuim foc si para pe el.

*Smen cu retete*

Mai ales dupa ce ar fi descoperit ca mai multe produse noi bagate la vinzare si pentru care s-au platit sume frumusele de bani unor terti nu a fost decit “inventia culinara” a aceluiasi Alecu. Practic, unele surse din actualul management al companiei sustin ca fostul director recurgea la un fel de smen cu retete, botezul “noilor” produse fiind din plin renumerat. Omul care, dupa ce ca a pus mina pe brandul “Berarilor” si-a facut si cea mai mare popota din România. In care poate pregati pina la 24 000 de portii zilnic. Deocamdata doar pentru gurile flaminde ale Armatei Române.

*Se baga si hamburgeri?*

Greu de explicat cum pe timpul lui Base ii merge atit de bine unuia despre care se spune ca ar fi finantat din plin campania lui Geoana. Cert este doar ca, fie si prin intermediul unor interpusi de incredere, Alecu hraneste acum puzderie de militari. Iar contractul se vrea dezvoltat si la nivelul trupelor NATO. Ce-i drept, nu sint prea multi americani in zona, dar platesc bine. Plus ca se vor inmulti simtitor aplicatiile militare comune la noi si in tarile invecinate. Iar pentru cateringul la chermezele de dupa “joaca de-a razboiul” ar fi fost propusa tot popota lui Alecu…

Toni Matei
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!