Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Old » Alte stiri

Alte stiri

Autor:

Aproape 400 de blocuri din Rahova ramin fara apa calda

 

Aproape 400 de blocuri din cartierul Rahova vor ramine fara apa calda aproximativ 24 de ore incepind de astazi, ora 8.00. RADET precizeaza ca, in urma executarii unor probe de presiune la reteaua de alimentare cu energie termica, au fost identificate disfunctionalitati pentru remedierea carora este necesara intreruperea furnizarii apei calde.

Marsul biciclistilor

Primaria Capitalei impreuna cu Asociatia “Bate Saua sa priceapa iapa” ii invita pe bucuresteni sa ia parte la marsul biciclistilor. Astazi, bucurestenii sint asteptati, incepind cu ora 18.00, in zona Arcul de Triumf, startul urmind a fi dat la ora 19.00. Traseul ce va fi parcurs de biciclisti este: Arcul de Triumf- Soseaua Kiseleff – Calea Victoriei – B-dul Natiunilor Unite – Strada Izvor- Calea 13 Septembrie- Strada Uranus.

Elevii vor fi urmariti prin SMS

Parintii elevilor care invata in liceele sectorului 4 isi vor supraveghea odraslele prin sms. Incepind cu luna noiembrie, va deveni functional un soft pilot ce faciliteaza informarea in timp real a parintilor, prin SMS, in legatura cu absentele de la orele de curs ale copiilor.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!