Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Old » Alte stiri din Show Biz

Alte stiri din Show Biz

Autor:

Rachida Dati confunda felatia cu inflatia
Nu degeaba fosta protejata a lui Nicholas Sarkozy este poreclita “Rachida Barbie”. Cu prilejul unui recent interviu acordat postului de radio Europe 1, fosta ministereasa a Justitiei a afirmat ca “fondurile de investitii aduceau un profit de 20 – 25% inainte de izbucnirea felatiei” (sex oral, n.r.).

 

Robert Mugabe cumpara ruj pentru nevasta
Cu in timpul ultimului summit ONU desfasurat la New York, presedintele zimbabwean Robert Mugabe a fost surprins de reporterii citorva tabloide transatlantice in raionul re rujuri al unui magazin de cosmeticale de pe Strada 52. Rujurilele – cumparate pentru mult mai tinara sa sotie, Grace – au costat mai mult decit venitul anual al unui functionar din Zimbabwe.

Ambasador ONU pentru extraterestri
Organizatia Natiunilor Unite se pregateste din timp pentru un eventual contact cu o civilizatie extraterestra. A si numit un ambasador in acest scop, in persoana malaiezienei dr. Mazlan Othman, licentiata in astrofizica. Ramine de vazut ce pregatire vor avea omologii ei extraterestri…

Diplomatia britanica face economie la sampanie
Se pare ca ambasada britanica de la Paris o duce cam rau cu fondurile, pentru ca de vreun an nu mai serveste la receptiile diplomatice sampanie frantuzeasca “de la mama ei”. Ambasadorul Sir Peter Westmacott si invitatii sai trebuie sa se multumeasca cu vinul crémant, care e tot spumos, dar nu-i sampanie. In schimb, e de trei ori mai ieftin, fapt care a permis ambasadei sa realizeze economii in valoare de 240.000 de euro in ultimul an.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 17-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!