Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Old » Americanu’ e… “gospodina”

Americanu’ e… “gospodina”

Autor:

Pentru ca atit Emil Mitrache, zis “Americanu’”, cit si sotia acestuia sint someri de ceva vreme, fosta vedeta tv si-a gasit un job neplatit: baby-sitter pentru fiul sau, Teodor, in virsta de unsprezece luni. “Americanu’” ne-a povestit cum decurge o zi din viata lui atunci cind face pe bona pentru Teodor.

 

Reporterii ziarului “National” au fost “in vizita” acasa la Emil Mitrache pentru a vedea care sint sarcinile actorului si cum isi ingrijeste acesta copilul. Astfel, “Americanu’” ii pregateste micutului mincarica in fiecare zi, il hraneste, ii face baita si il rasfata cit se poate.
“Nu are stare. Are atita energie, ca ma termina. Trebuie sa fiu mereu cu ochii pe el sa nu cumva sa cada, sa-si mai faca vreo vinataie. De mincat, maninca, nu am probleme, dar cind vine vorba de somn… E greu. Il legan pe picioare, ii citesc, ii cint, ii povestesc, adoarme tare greu. Si de jucarii se plictiseste repede. Daca ai putea sa stai toata ziua cu el in brate, ar fi perfect. De toate ii fac, numai tita nu-i dau”, a declarat Emil Mitrache, in exclusivitate, pentru “National”.
Proaspat intorsi din concediu, Emil si sotia lui Cristina au ajuns acasa mai obositi decit au plecat. “A fost primul concediu in trei. E mare diferenta. Am stat numai cu ochii pe el. Am fost in Turcia, dar nu cred ca am putut sta cinci minute la soare. Cind eu, cind nevasta-mea il urmaream. Faceam cu rindul”, a mai marturisit Emil. Intrebata daca ii vor face un fratior sau o surioara lui Teodor, Cristina ne-a spus: “Intrebati-l pe Emil, el e cu programatul”. De partea cealalta, “Americanu’” ne-a raspuns scurt si la obiect: “E de ajuns acum. E greu cu unul, dar daca sint doi?”.
Cu toate acestea, “Americanu’” este foarte mindru de fiul sau, ba mai mult de atit, vrea sa-l duca la casting: “Vreau sa-l duc la casting. De cind avea trei luni tot spun ca il duc. Toata lumea mi-a zis”, a mai spus “bona”. Pina cind fosta vedeta tv isi va gasi un loc de munca, este nevoit sa se multumeasca cu postul de bona pentru copil.

Gabriela Grigoriev
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 15-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!