Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Old » De la fier de calcat, la Bentley

De la fier de calcat, la Bentley

Autor:

Criza economica i-a adus pe foarte multi români in imposibilitatea de a-si mai achita ratele la banci sau facturile la utilitati ceea ce inseamna ca si numarul executarilor silite a crescut simtitor in ultima perioada. Ce bunuri sint recuperate de companiile de leasing sau de administratia finantelor publice pentru a fi vindute prin licitatie ulterior? Ei bine, “paleta” este foarte larga: de la cuptoare cu microunde sau fiare de calcat si pina la ambarcatiuni, case si masini de lux.
Portalul executarilor silite din România cuprinde in acest moment aproape 2.700 de bunuri care sint scoase la licitatie.
Imobiliare – categoria cuprinde 253 de case, apartamente si terenuri din toata tara. De exemplu, in Bucuresti, pe strada Lotru, a fost scoasa la licitatie o casa (S+P+E+2) de 182,8 mp si teren aferent de 360 mp cu pretul de pornire de 521.500 euro + TVA.
Bunuri auto-moto – Trebuie spus ca in aceasta categorie intra cele mai multe bunuri scoase la licitatie in urma executarii silite, si anume – 788 de vehicule: masini, ambarcatiuni, motociclete, rulote etc. Pe executari.com se vind inclusiv masini de lux: un Ferrari 599 GTB Fiorano F1, cu pret de pornire de 170.000 euro + TVA sau un Bentley Continental Flying Spur, cu pret de pornire al licitatiei de 65.000 euro + TVA.
6 ambarcatiuni executate silit – din acesta categorie se remarca o ambarcatiune Merry Fisher 625, care se vinde direct cu pretul de 28.000 EUR + TVA.

 

*Fier de calcat scos la licitatie*

Va vine sa credeti sau nu, dar pe site-ul de profil sint scoase la licitatie si produse precum fier de calcat (28 RON pret de pornire) sau cuptoare cu microunde, frigidere sau aspiratoare, toate executate silit!

Administratia Finantelor Publice Sfintu Gheorghe scoate la licitatie un… mouse optic – pret de pornire: 6 RON + TVA.

Alte bunuri executate silit si scoase la licitatie: imbracaminte si incaltaminte, televizoare, mobilier, DVD-uri, fax-uri, toate la preturi de pornire foarte mici.

Radu Eftimie
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 15-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!