Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Old » Sare ”Doi s‘un sfert” la castana cu “Lista celor 5”?

Sare ”Doi s‘un sfert” la castana cu “Lista celor 5”?

Autor:

Nici mama analistului pe probleme de securitate nu se astepta la gestul fara precedent al sefului statului de a renunta la “colaborarea” cu Ministerul de Interne.

 

Bine, ca refuzul in oglinda al micului premier nu a mai mirat pe nimeni, din moment ce doar e stabilit stiintific “ca ce face omu’, face si maimuta”! Ieri, Traian Basescu a iesit cu o declaratie publica mult asteptata. Care a confirmat ca Presedintele României se afla intr-un razboi fatis cu oamenii legii, din moment ce a nu si-a schimbat atitudinea de dur. Ba chiar a intarit-o cu urmatoarea concluzie: ” Am dat dispozitii SPP-ului sa nu mai solicite si sa nu mai accepte nici o prestare de servicii din partea Politiei si a Jandarmeriei”!

*Sa prinda rosu’!*

In aceasta conjunctura in care agentii Politiei Rutiere nu vor mai face parte din escorta coloanei oficiale si nici nu vor mai asigura traseul acesteia, normal ca multi se roaga in gind: ”Da-i, Doamne’, sa prinda rosu’, sa nimeresc linga el la stop”! Oficial, “baietii” – nu e nicio rautate!- de la SPP nu au suplimentat numarul de efective de la deplasarile presedintelui. Dar sint obligati sa ia masuri speciale, fie si pe “neveu”…

*DGIPI sau SRI?*

Acestea sint singurele institutii abilitate care ar fi putut da mai departe pontul ca la marsul inspre Cotroceni au participat si cinci politisti inarmati cu arme de foc. Cert este doar ca sefii fostei unitati “Doi s‘un sfert” se afla in momentul de fata intre ciocan si nicovala. Daca au stiut de ”infiltrari”, trebuie sa sara si la castana cu “lista celor 5”. Daca nu, atunci ratiunea lor de a exista nu ar mai avea niciun rost si uite cum s-ar putea reveni in forta la planul de desfiintare a DGIPI. Deci, ce faceti cu pisica moarta pe care v-au aruncat-o din nou sereistii?

C.Tache
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!