Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Old » Vasile Dincu tine regim pe ritmurile “La chilia-n port”

Vasile Dincu tine regim pe ritmurile “La chilia-n port”

Autor:

In vremurile astea tulburi, membrii Opozitiei se agita de mama focului sa-i puna piedica impiedicatului Boc. Unii fac guverne fantoma, altii viseaza la suspendari, in timp ce viata isi urmeaza cursul ei normal. Iar mii de bucuresteni continua sa se stringa in fiecare seara in Centrul istoric, care de-abia acum incepe sa-si merite numele. Si unde clientii “Cramei Domnesti” au putut vedea si un politician… uman.

 

*“Pe invers”…*

Nu mai este un secret pentru nimeni, nici macar pentru contribuabilii creduli, ca de-a lungul mandatelor de parlamentari, alesii neamului se ingrasa ca … oamenii care o duc bine. Daca ar fi sa facem un studiu comparativ, ce slabanogi au venit si ce burti si-au tras ulterior, rezultatele ar fi devastatoare pentru imaginea lor. Iata insa ca exista si exceptia care intareste regula, pe numele sau Vasile Dincu. Strategul PSD era un tip impozant inca de la inceputurile sale politice. Acum insa, ardeleanul se afiseaza cu o tinuta de Don Juan, dupa ce a slabit nu mai putin de 43 de kilograme, intr-un timp relativ scurt.

*“Bate-un vint rece din balta”…*

Cu toate acestea, gurmandul clujean nu renunta a servi cina, la ore tirzii, la restaurant. Si cum in mare voga acuma este “Crama Domneasca” din buricul Capitalei, Dincu a poposit seara acolo. A mincat impreuna cu un prieten, a cerut nota, a platit, iar in tot acest timp, lautarii care l-au recunoscut imediat i-au cintat la ureche, neintrerupt, cintecul sau preferat :” Au, bate-un vint rece din balta/La Chilia-n port/ Sa vezi stuful cum se-nalta/ Sa-l tai nu mai pot…” Oare cui i l-o fi dedicat?

Toni Matei
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!