Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Old » Taxa pentru inmormintarea cu onor militar a politistilor

Taxa pentru inmormintarea cu onor militar a politistilor

Autor:

Degeaba au batut “gaborii” drumul Cotrocenilor, ca nu s-au ales decit cu niscai amenzi promise de catre neinduplecatul lor sef de la Interne. Vasile Blaga a fost cit s epoate de transant, declarind ca politistii care s-au abatut de la traseu vor suporta rigorile legii.

 

Astfel ca “organele” au tot dreptul sa astepte sa vada ce belele vor mai pica pe “caschetele” lor. Mai ales ca acelasi “Buldog” a batut cit se poate de clar saua, ca sa priceapa si politistul revolutionar: “In Politie avem deja cu 26% mai multi angajati decit e necesar”. Declaratie facuta chiar cu riscul de a-l contrazice pe neobositul Ciocan, care concomitent se plingea de deficitul de personal.

*Liste negre*

Astfel, in asteptarea iminentelor noi disponibilizari, deja se vorbeste de tot felul de liste negre. Unde, bineinteles, cap de afis sint membrii de sindicat. Cu ochi buni nu ar fi vazuti nici cei care nu numai ca au refuzat sa mai plateasca “birul” de sustinere a Clubului Dinamo, dar chiar au luat la goana, cu huiduielile de rigoare, cadrele care venisera sa colecteze taxele. O alta solutie ar fi si neglijarea decontarilor celor neagreati, pentru ca acestia sa plece singuri din sistem. Totusi, ar putea exista si initiative menite sa redea politistilor “demnitatea” de altadata…

*Doar optional…*

De ce nu s-ar reintroduce astfel taxa – ce-i drept, optionala – de inmormintare cu onoruri militare. Ce era oprita de pe statul de plata la inceputul anilor ’90 de la politistii care anterior semnau ca sint de acord cu aceasta nastrusnica “facilitate” oferita de catre Ministerul de Interne. Si care, de ce sa nu o recunoastem, ar fi cit se poate de actuala si in zilele noastre. Cind “gaborii” au ajuns sa fie alergati cu drujbele si sabiile chiar prin propriile sedii, calcati cu masinile, batuti mai rau decit hotii de cai pe unde sint prinsi.
Asa ca, de ce nu, mai ales ca cei de la Politia Capitalei care au platit in trecut aceasta taxa isi amintesc ca ea era una modica, avind in schimb asigurate nu doar coroanele aferente, dar si o miniparada militara cu focuri de arma trase in sus…
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!