Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Old » MM STOICA: “E POSIBIL SĂ MĂ LAS!”

MM STOICA: “E POSIBIL SĂ MĂ LAS!”

Autor:

Actiunea de reinnodare a relatiilor dintre Gigi Becali si Mihai Stoica, inghetate timp de trei ani, a esuat. Daca miercuri seara, fostul manager al Unirii Urziceni era dispus sa se vada cu Becali, si sa discute o eventuala revenire in Ghencea, ieri afacerea a picat. Definitiv si irevocabil. “I-am transmis ca nu ma mai interseaza. Oricum, eram foarte indoit”, a declarat MM Stoica pentru “National”. Acesta afirma ca se gindeste foarte serios sa renunte la cariera sportiva, dar cine-l crede? MM poate juca in continuare un rol important in fotbalul românesc. Deocamdata o va face la televizor, in calitate de colaborator al DigiSport, si in scris, ca editorialist la un ziar de sport.

 

*“Subiectul «Steaua» este inchis!”*

Miercuri seara, s-a cascat inca o prapastie intre Gigi si MM, la scurt timp dupa ce ultimul a declarat, la DigiSport, ca ii va pune patronului “niste conditii aproape inacceptabile, peste ceea ce a cerut Piturca atunci cind a venit la Steaua”. Becali s-a basicat, replicind ca MM nu vine la Steaua ca manager general, ci doar ca director sportiv, urmind sa se ocupe de vestiare. “Nu ma refeream la faptul ca-i voi cere sa nu mai vorbeasca nimic de antrenori sau de jucatori. Erau alte chestiuni, care, in acest moment, nu mai pot face obiectul niciunei discutii, pentru ca subiectul e inchis”, afirma MM Stoica.

*In fotbal, din 1992*

Mihai Stoica (45 de ani) si-a inceput activitatea manageriala la Otelul Galati, in februarie 1992. In iulie 2002, a fost numit director executiv la FC Steaua, iar in vara anului 2004, a preluat functia de manager general. A demisionat din Ghencea in mai 2007. De atunci, MM Stoica s-a aflat intr-un razboi total cu finantatorul Gigi Becali, conflictul verbal dintre cei doi degenerind nu de putine ori. In iunie 2007, Stoica s-a angajat in proiectul Unirea Urziceni, alaturi de Dan Petrescu, performantele fiind un titlu de campioana in Liga 1, o finala de Cupa României si o calificare in “primavara” Europa League. A demisionat de la Urziceni in vara acestui an.

*MM ramine TV*

De citeva saptamini, Mihai Stoica a devenit colaborator permanent la DigiSport. Participa la sase emisiuni in sapte zile, de trei ori fiind prezent la “Fanatik Show”, de doua ori la “Fotbal european” si o data la “Fotbal Plus”. In curind, MM Stoica va debuta in presa scrisa, ca editorialist la “Gazeta Sporturilor”. Detine un blog, pe care il actualizeaza din ce in ce mai rar.

*Gigi o da pe Virgil Becali si Argaseala*

Patronul Stelei a declarat, ieri, ca si-ar fi dorit ca Mihai Stoica sa vina pe un post de conducator la gruparea bucuresteana, dar ca apropiatii sai s-au opus. “Cred ca Steaua avea nevoie de Mihai. Stiu, insa, ca apropiatii mei nu vor si, daca nu vor, ce sa fac?! Nu vreau sa fac nimic impotriva apropiatilor, impotriva tuturor angajatilor. Nu pot sa ma pun contra angajatilor, ala ca pleaca, ala ca-si da demisia. Ce sa fac?! Le-am zis sa ierte, sa faca pace, nu vor, injura si asta este, trebuie sa tin cont si de parerea lor”, a spus Becali. Cind s-a referit la apropiati, finantatorul a facut de fapt referire la varul Virgil Becali. Cit priveste “angajatii” care se opun, e limpede ca latifundiarul s-a referit la Valeriu Argaseala.

Liviu Stanciu
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!