Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Old » Primarul Negoita, “cintat” cu o fintina arteziana fantoma!

Primarul Negoita, “cintat” cu o fintina arteziana fantoma!

Autor:

Jocurile de culise din politica ascund, de cele mai multe ori, adevarate lovituri sub centura, aplicate cu “delicatete” prin intermediul unor “fumigene” ce au ca scop scoaterea din joc a adversarului sau discreditarea lui.

 

O hotarire a Consiliului Local din sectorul trei al Capitalei, prin care erau reglementate o serie de activitati ce priveau modernizarea Parcului Titan a generat o serie de speculatii, privind valoarea totala a proiectului. Au fost voci care au sustinut ca suma alocata de Primaria Sectorului 3 doar pentru o singura “fintina muzicala”, ce facea parte din aceasta actiune de reabilitare urbanistica, s-ar fi ridicat la cifra de 35 de milioane de euro. Acesti bani ar fi fost alocati cu generozitate la cererea expresa a primarului Liviu Negoita. Reporterii “National” au plecat pe firul acestei informatii si au descoperit cu totul altceva. Contactat telefonic, primarul sectorului 3 s-a aratat mirat de faptul ca o simpla stire publicata intr-un ziar a fost preluata de televiziuni fara o minima documentare.
“Nu stiu cine are interes in aceasta poveste, dar mi se pare cel putin ciudat ca o informatie sa fie preluata si difuzata fara o minima documentare”, a declarat Liviu Negoita. Zicala “nu e neagra, ci e alba, nu am luat, am dat”, se potriveste de minune in aceasta situatie. “Cine poate sa isi imagineze ca o fintina, chiar si cintatoare, poate costa 35 de milioane de euro? Pretul real despre care discutam este de 100.000 de euro. Si inca ceva: singura fintina aflata in executie pe raza sectorului 3 se afla in Parcul A.I. Cuza si nu in Parcul Titan, asa cum gresit s-a speculat”, mai spune primarul sectorului 3. l
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!