Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Old » Dan Petrescu merge la doua capete

Dan Petrescu merge la doua capete

Autor:

Numele fostului antrenor de la Urziceni a fost si a ramas pe buzele tuturor, mai ales dupa ce ialomitenii au reusit sa cistige titlul in Liga 1 si sa realizeze cel mai mare punctaj al unei echipe românesti in grupele UEFA Cham­pions League.
Multa lume a fost surprinsa aflind de hotarirea lui Petrescu de a semna, in ianuarie 2010, cu o echipa din liga a doua din Rusia, insa Dan a facut si la Krasnodar lucrurile sa mearga. Firesc, din tara au inceput sa apara propuneri. Mai intii de la CFR Cluj, acum de la Steaua. Interesant este ca Petrescu a promis in ambele locuri ca va accepta o discutie, jucind – cum se spune – la doua capete. “Bursucul” mai are contract inca doi ani la Kuban, dar ar putea reveni in fotbalul românesc in iarna. Unde, el va decide!

 

*Vorbim dupa 6 noiembrie!*

Inca de pe vremea mandatului lui Andrea Mandorlini, patronul de la CFR, Arpad Paszkany, a insistat pentru aducerea lui Dan Petrescu in Gruia. Sursele noastre ind ica faptul ca numirea lui Sorin Cirtu – parafata pe 12 septembrie a.c – a reprezentat doar o solutie de avarie, asta pina vine Petrescu. Paszkany i-a oferit lui Dan un salariu considerabil pentru Liga 1, insa antrenorul lui Kuban l-a aminat cu raspunsul pina in luna noiembrie. Exact asa cum i-a spus si lui Gigi Becali, zilele trecute. “Mi-a zis Dan Petrescu ca e liber pe data de 6 noiembrie si ca, dupa data asta, vom discuta serios. Dar nici eu n-am vreo obligatie fata de el, nici el fata de mine. El poate discuta mai devreme de noiembrie. Daca promoveaza matematic, poate pleca mai repede”, a precizat, ieri, patronul din Ghencea.

*Kuban e aproape campioana*

Kuban Krasnodar este pe locul 1 in liga a doua rusa, la 12 puncte distanta de a doua clasata, Volga Nizhny Novgorod. Din actuala stagiune in Rusia 2 au mai ramas de jucat zece etape si, in mod normal, Kuban nu mai poate rata promovarea in primul esalon. Se spune ca Petrescu ar avea la Krasnodar o clauza de reziliere a contractului de 400.000 de euro, insa conducerea Stelei e dispusa s-o achite in cazul in care obtine acordul de principiu din partea lui Dan Petrescu. “Daca vine Petrescu la Steaua, va cistiga campionatul la 10-12 puncte diferenta. El mi-ar garanta ca luam campionatul la pas”, a afirmat, sigur pe el, latifundiarul din Pipera.

*Sotia il bate la cap sa se intoarca in România!*

Adriana, actuala nevasta a lui Dan Petrescu, insista ca acesta sa revina in România din mai multe motive.
Primul si cel mai important este timpul putin petrecut impreuna, apoi oboseala si nervii pe care le-a acumulat Dan in Rusia, acolo unde zboara cite 8 ore cu avionul pentru un meci.
“E unul dintre cele mai grele campionate din lume. Sint probleme foarte mari, la care nu m-am asteptat. Se joaca la trei zile, distantele sint foarte mari intre orase si este extrem de obositor. Mergi si opt ore cu avionul, iar diferenta de fus orar e de cinci-sase ore. Nu mai vorbesc de terenurile sintetice”, se plingea recent Petrescu.
Consoarta lui Dan a insistat si pe ideea ca nu merita niciun sacrificiu de ordin financiar, mai ales ca familia dispune de tot ce are nevoie. La ultima discutie dintre cei doi, Dan parea sa-i dea dreptate sotiei, sustin unii dintre prietenii lor apropiati.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!