Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Old » Kamara si fosta echipa s-au ignorat reciproc toata seara

Kamara si fosta echipa s-au ignorat reciproc toata seara

Autor:

Desi se bateau cu pumnul in piept ca vor ramine amici dupa incheierea relatiei, lucrurile stau cu totul altfel intre Kamara si Ramona Naca. Prezenti la un eveniment monden, acestia s-au ignorat cu desavirsire pe tot parcursul serii.
Nu de mult se scria ca solistul trupei Alb Negru, Kamara, se desparte de frumoasa bruneta Ramona Naca. Desi au format un cuplu aproximativ 8 luni de zile, Ramona spunea ca s-a despartit de Kamara atunci cind relatia lor a inceput sa scirtiie. In speranta de a o uita pe Ramona, la putin timp dupa despartire, Kamara parea ca si-a gasit alinarea alaturi de Georgiana, o vinzatoare de bijuterii din mall, insa nici aceasta relatie nu a durat.

 

*Impreuna, dar… separati*

In urma cu doua zile, Ramona si Kamara au fost invitati in cadrul unui eveniment monden din Capitala unde ambii au facut act de prezenta. Insa nici unul dintre ei nu a indraznit sa vorbeasca cu celalalt, ignorindu-se total. Contactat de reporterii “National”, Kamara a declarat: “Nici nu am observat ca Ramona a fost la petrecere. Cit despre o posibila impacare, nu am nimic de comentat”.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!