Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Old » Emeghara pentru doi!

Emeghara pentru doi!

Autor:

Joi, chiar in dimineata meciului de la Liverpool, fotbalistii Stelei au baut cafeaua, apoi au intrat la pregatirea tactica. Dupa ce n-au inteles nimic din ceea ce le-a explicat Mister Dumitrescu, baietii au revenit in holul hotelului. In acelasi timp, la Receptie, si-a facut aparitia un barbat in virsta, care semana izbitor cu Sir Bobby Charlton. S-a prezentat: “Hello, ma numesc Denis Dale!”. Englezul a intrat in discutii cu toata lumea, anuntind in stinga si in dreapta ca doreste sa obtina pentru colectia sa un tricou original cu Steaua. Dale (81 de ani) a precizat ca are acasa peste 700 de tricouri de la diferite echipe. Nu prea l-a ascultat nimeni. Totul, pina cind s-a imprietenit cu Gabriel Mirza, corespondent al unor publicatii irlandeze si angajat al ziarului comunitatii române din Irlanda, «Informatia». “Stai ca te ajut eu!”, i-a spus colegul nostru, ducind apoi munca de lamurire cu toti jucatorii stelisti. Acestia au refuzat, invocind in discutie noua regula impusa de antrenor, care prevede plata a 150 de euro pentru instrainarea echipamentului de joc.

 

*Denis Dale i-ar fi dat si tricoul lui Vieira*

Simtind ca a venit degeaba, Denis Dale a marit miza: a oferit la schimb tricourile originale ale doua staruri de la Manchester United (Dimitar Berbatov si Rooney), pastrind ca ultima solutie echipamentul albastru al lui Patrick Vieira de la Manchester City. Singurul care a simtit “afacerea” a fost nigerianul Emeghara. Africanul a batut palma, dar nu inainte de a fugi in camera, pentru a aduce tricoul, spre amuzamentul coechipierilor. Emeghara s-a mindrit pina la Bucuresti cu achizitiile sale, la fel si englezul Dale, care a realizat, insa, ca a platit enorm pentru tricoul unui jucator necunoscut chiar si in România.

*S-a accidentat din nou*

Ifeanyi Emeghara va avea timp destul sa-si admire tricourile lui Berbatov si Rooney. Africanul a suferit o noua ruptura musculara, iar azi va face un RMN. Nigerianul este jucatorul care s-a accidentat cel mai des dintre toti fotbalistii din Ghencea, evoluind doar 35 de meciuri oficiale de cind a ajuns la formatia ros-albastra, in august 2007.

*Dinamovistii platesc mingile pe care le dau peste gard!*

Nu numai stelistii au parte de amenzi din partea staff-ului daca pierd “efectele”, ci si rivalii din Stefan cel Mare. O regula noua prevede ca jucatorul care trimite balonul peste gard, indiferent daca este meci oficial sau antrenament, sa fie amendat cu valoarea mingii. In cazul in care aceasta este recuperata, autorul faptei scapa basma curata.

Gabriel Andrei
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!