Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Old » Simona Gherghe vrea sa imbatrineasca la Acces Direct

Simona Gherghe vrea sa imbatrineasca la Acces Direct

Autor:

Frumoasa prezentatoare are ginduri mari in ceea ce priveste viitorul emisiunii pe care o modereaza in prezent. Cu toate acestea, exista voci care afirma ca Simona va avea o viata grea in scaunul de la Acces Direct din cauza concurentei acerbe din partea “rivalilor” de la Pro TV.

 

Simona Gherghe a inceput in forta noul sezon al emisiunii “Acces Direct”, reusind ca in prima saptamina de difuzare sa-i ia fata lui Catalin Maruta, prezentatorul emisiunii concurente, “Happy Hour”. Cu toate acestea, urmatoarele editii nu au mai reusit aceeasi performanta iar emisiunea de pe Pro Tv s-a instalat iarasi in pozitia de lider de audienta. Reporterii “National” au aflat in exclusivitate ca intelegerea Simonei Gherghe cu producatorii emisiunii “Acces Direct” are ca obiectiv principal tocmai cucerirea acestui segment orar care inseamna, datorita publicitatii, foarte multi bani in vistieria Antenei 1. Potrivit surselor noastre, Simona va avea aceeasi soarta cu cea a lui Madalin Ionescu, care a pierdut batalia cu Maruta in nenumarate rinduri.

*Maruta nu se teme de concurenta*

Contactata telefonic de reporterii “National”, Simona Gherghe a afirmat ca singurul lucru la care se gindeste este acela de a obtine audiente cit mai mari, confirmind voalat faptul ca producatorii urmaresc detronarea emisiunii concurente din fruntea clasamentului.
“Peste un an eu ma vad tot aici, la Antena 1, tot la aceasta emisiune, numai ca voi avea o audienta mult mai mare. Asta isi doreste de fapt toata lumea”, a marturisit frumoasa prezentatoare. De partea cealalta, Catalin Maruta nu pare speriat si nici impresionat de intentiile producatorilor de la “Acces Direct”.
“Sincer, pe mine nu ma intereseaza astfel de chestiuni si nici nu vreau sa ma bag in aceasta disputa”, a declarat Maruta.

*Simona va avea soarta lui Madalin Ionescu*

Desi in acest moment apele par destul de linistite in curtea celor de la Antena 1, sursele noastre afirma ca viitorul Simonei Gherghe in cadrul emisiunii “Acces Direct” este cit se poate de previzibil, in cazul in care ea nu reuseste sa isi atinga obiectivul. “Va avea soarta lui Madalin Ionescu. Nimeni nu ia in calcul o varianta ce presupune esecul. Simona este obligata, practic, sa aiba succes. Ea este constienta de acest lucru si isi impune si ei si echipei sa fie cei mai buni. Altfel ea poate pleca nu numai de la emisiune, ci chiar din televiziune. Aici nu se iarta nimic”, au declarat surse apropiate de culisele emisiunii “Acces Direct”.
Trebuie precizat faptul ca fostul prezentator al emisiunii, Madalin Ionescu a parasit televiziunea lui Voiculescu dupa numai doua sezoane in care nu a reusit sa-l detroneze pe Catalin Maruta.
Desi unii au pus plecare lui Madalin pe spatele relatiei sale cu Cristina Siscanu si a scandalului care a urmat, motivul principal ar fi legat de lipsa de performante ale emisiunii sub “mandatul” sau.

Razvan Dumitrescu
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!