Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Old » Pe ce arunca statul banii in timp de criza

Pe ce arunca statul banii in timp de criza

Autor:

Cu toate ca vestile care vin de la autoritati se refera la austeritate, statul ramine cel mai nechibzuit cheltuitor. Arunca bani pe orice, pe nimicuri sau produse si servicii de-a dreptul hilare. Cititi in National cum se duc banii pe apa simbetei.

 

Carne de curcan pentru deputati

Camera Deputatilor a publicat pe o cerere de oferta pentru achizitionarea de carne de curcan. Contractul, pentru care se pot depune oferte pina miine, este estimat la 75 de milioane de lei vechi. Nu ne asteptam, insa, la decizii mai inteligente din partea legislativului, in urma imbuibarii cu carne de curca, avind in vedere ca pasarea asta este considerata cea mai proasta.

Sa mai schimbam niste borduri

La o licitatie organizata de ADP Sector 6 o sa fie bataie mare. Pentru ca vorbim despre achizitionarea de borduri. ADP Sector 6 are nevoie de doua tipuri de borduri, si anume 1.100 de bucati borduri mai… mari si 5.300 bucati mai… mici. Ofertele se depun pina la 24 septembrie.

Soldati, pe loc repaus!

S-au dus vremurile cind soldatii faceau curat in unitatile militare. Acum se angajeaza firme specializate. Care costa. UM 0798 Botosani scoate la bataie un contract de curatenie pe care va da 12,950 RON (valoarea estimata). Data limita pentru depunerea ofertelor pentru curatarea spatiilor interioare si exterioare ale unitatii este 1 octombrie.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!