Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Old » Gradinita de hoti

Gradinita de hoti

Autor:

Sarind in apararea frantujilor, ministrul italian al Apararii soca o intreaga Europa cu ultima sa declaratie: ” Singurii tigani cinstiti, care nu fura, sint copiii de pina la patru ani”.

 

Nu au trecut nici doua zile si un “fapt divers” petrecut ziua in amiaza mare pe Soseaua Giurgiului din Bucuresti avea sa confirme dramatic aceasta ipoteza. Si anume ca România zilelor noastre s-a transformat intr-o adevarata “Gradinita de hoti”, in care inocenta mai ramine doar apanajul sugarilor.

*“Managerul” Seidat*

Stirea Politiei este cit se poate de seaca: ”agenti de ordine publica ai Sectiei 16 l-au depistat in flagrant, la ora 11.30, pe A.Seidat, 30 ani, care l-a introdus pe fiul sau pe sub poarta de acces a unei societati comerciale de pe Soseaua Giurgiului, de unde cara din interior material pentru finisaje, parchet si instalatii sanitare”. Bineinteles ca prejudicial de 1.500 lei a fost recuperat in totalitate iar “managerul” Seidat, cel care superviza intregul business, a fost retinut pentru furt calificat.Dar socul intervine de-abia cind afli virsta celui care era pus de propriul parinte sa comita furtul : nu avea nici macar 5 ani!!! Constiinciozitatea cu care isi facea treaba i-a convins pe politisti ca pustiul era de mult si bine antrenat pentru aceasta “joaca”.

*“Scoala vietii”*

Micutul care “a fost redat familiei” nu este decit unul din miile de copii pe care parintii ii pregatesc pentru “scoala vietii”. In propriul folos, bineinteles. Iar viitoarele sanse de integrare sociala a tincilor de la “gradinita de hoti” sint simple gogorite, daca de la trei – patru ani ei nu stiu decit sa fure! Si atunci de ce sa ne mai miram de uimirea “gaborilor” de la Antidrog, care actionind intr-o zona invecinata, au prins in flagrant traficanti de heroina cu virste cuprinse intre cinci si sapte ani. Care dadeau “bilele”, luau banii si se duceau apoi la “parintii” care ii asteptau in parculet sa-i aprovizioneze cu marfa.
Concomitent, alti trei minori de 11 ani, dintre care doua fetite, au fost surprinsi in timp ce furau din posete pe str. Doamna Ghica. Chiar ca “viitor de aur tara noastra are”!
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!