Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Old » Show lesbi cu “blondele” lui Bote

Show lesbi cu “blondele” lui Bote

Autor:

Bianca Dragusanu si Violeta Babliuc (cistigatoarea reality-show-ului “Burlacul”) au uitat, pentru o noapte, ca sint rivale si au facut exces de gesturi tandre si saruturi fierbinti la “Miss Vampirita”.

 

Show-ul lesbi prestat de cele doua “blonde” ale lui Botezatu a facut ravagii printre masculii prezenti la eveniment. Nici bine nu s-a terminat reality-show-ul sau si Bote vrea sa o plaseze pe Violeta Babliuc in fruntea clasamentelor. Dupa cum a promis, designerul se ocupa personal de imaginea Violetei. Asta s-a intimplat si in weekend, cind Catalin Botezatu a vrut sa arate celor prezenti ca “blondele” lui sint cele mai bune, incluzindu-le intr-un show incendiar. Dupa ce au defilat ca niste adevarate vampirite, Bianca si Violeta nu si-au gustat una alteia singele asa cum obisnuiesc vampirii, ci s-au sarutat.
Daca initial Bianca incerca sa evite gestul Violetei, ulterior asistenta “pacatoasa” nu s-a mai putut abtine si a “muscat” din buzele carnoase ale blondei. Se pare ca sarutul a surprins atit publicul prezent cit si juriul, acesta din urma desemnindu-le printre primele 11 fete cele mai sexy vampirite din tinutul lui Dracula.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!