Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Old » Catalin Crisan s-a dat in spectacol la metrou

Catalin Crisan s-a dat in spectacol la metrou

Autor:

Catalin Crisan nu rateaza nicio propunere de a face spectacol. Il stie o tara intreaga datorita show-urilor din emisiunile tv sau de la diferite concerte. Catalin nu are fite de vedeta. El poate distra si oamenii de rind, fara vreun motiv anume, ci doar pentru simplul fapt ca asa este el.

 

Astfel, in weekendul trecut, Catalin Crisan a raspuns pozitiv la propunerea lansata, in exclusivitate, de redactorii ziarului “National” si a acceptat sa se deghizeze si sa coboare intr-o statie de metrou printre calatori, ziua in amiaza mare. Initial, a strimbat din nas cind a vazut in ce urmeaza sa se imbrace, insa a trecut si peste acest “impediment”. Zis si facut! Solistul a imbracat o vestimentatie haioasa, si-a pus o peruca roz, palarie si ochelarii de soare. Cind sa coboare la metrou, surpriza! Catalin Crisan habar nu avea cum sa introduca cartela in taxator pentru a putea ajunge pe peron. “Cum se foloseste asta? Nu merge nici asa, nici asa”, exclama interpretul. Reactiile trecatorile au fost impartite, unii l-au recunoscut si s-au distrat, altii au ramas surprinsi nestiind ce se petrece. La urcarea pe scarile rulante solistului i s-a oferit chiar o mina de ajutor. “Un copil care urca pe scari a crezut ca eu chiar sint orb si a vazut ca ma impiedic si s-a oferit sa ma ajute”, a mai povestit artistul. Multi dintre bucurestenii care s-au intilnit cu artistul deghizat au crezut ca acesta este un bolnav fugit de la Spitalul de nebuni. “M-am simtit foarte bine. Reactiile oamenilor m-au surprins. Totusi, au fost unii care m-au recunoscut si pe care am reusit sa-i distrez, si altii care au zis ca sint nebun. Oricum, ideea a fost geniala”, a mai spus cintaretul.
Cind a iesit la suprafata, la fiecare pas era oprit de cite un trecator. Asa deghizat cum era, Catalin a fost incintat sa faca fotografii cu admiratorii, ba chiar sa ofere si autografe. “Daca nu zimbeam, nu cred ca ma recunosteau. A fost o experienta chiar frumoasa”, a marturisit solistul.

Gabriela Grigoriev
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!