Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Old » “Catanga” – arestul miliardarilor

“Catanga” – arestul miliardarilor

Autor:

Registrul de repartizare pe camere a Arestului Directiei Cercetari Penale poate rivaliza oricind cu “cartea de aur” a oricarui hotel de lux. Mai ales de cind arestul “rival” de la subsolul Politiei Capitalei a fost inchis.

 

Gardienii numesc “locatia” de pe str. George Georgescu drept “Catanga”. Pe acolo au trecut aproape jumatate dintre miliardarii tarii prezenti in topurile de profil. Numai averile a zece dintre arestati sint estimate la 12 miliarde de euro. Basca restul miliardarilor care au trecut pe aici… 16 metri patrati este dimensiunea standard a fiecareia dintre cele 20 de camere din arestul IGPR DCP. Pe care “cunoscatorii” il numesc si “Catanga”, dupa cum reiese chiar de pe forumul gardienilor de aici. In functie de “aglomeratie”, intr-o camera sint gazduiti intre 3 si 6 arestati. Multi dintre ei nu doar lideri marcanti ai lumii interlope, dar si miliardari de top ai României. Este de ajuns sa intocmim la repezeala un Top 10 al celor care au cazut la suferinta aici: Dinu Patriciu, Sorin Ovidiu Vintu, George Becali, Marian Iancu, Puiu Popoviciu, Ovidiu Tender, Costel Casuneanu, Corneliu Iacobov, Dan Diaconescu, Marius Locic. Toti cu averi estimate intre 50 de milioane si trei miliarde de euro.

*WC pe camera*

Acesta este cel mai mare cistig in ale confortului la “arestul miliardarilor”. Imbunatatirea s-a datorat demersurilor celui mai bogat român, Dinu Patriciu. Dar marea problema ramine mirosul pestilential care bintuie prin arest. Daca senatorul Catalin Voicu a fost distrus (“esti pe alta lume acolo, te f…te tiganii in cur si nu se baga nimeni”), au fost si alte reactii la iesire.

“Am donat cel mai mare frigider pe care l-am gasit”. – Marian Iancu

“Am bagat o sticla in gaura WC-ului, ca iesea un sobolan pe acolo”. – Dinu Patriciu

“Am avut saltea, dar si daca te rogi tot iti vine sa plingi” – George Becali
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!