Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Old » Martorii Alinei Bodnaru il “infunda” pe Cristi Tabara

Martorii Alinei Bodnaru il “infunda” pe Cristi Tabara

Autor:

In dosarul in care directorul Departamentului Film al TVR, Cristian Tabara este acuzat ca ar fi abuzat-o sexual pe Alexandra Bodnaru, fiica fostei sale iubite, par sa se condureze deja concluziile procurorilor.

 

Potrivit avocatei Ingrid Alexandrescu, aparatoarea Alinei Bodnaru, martorii care au fost audiati in acest dosar nu si-au schimbat depozitiile si sustin varianta victimei.
“Ultimii martori au fost audiati zilele trecute si niciunul nu si-a schimbat declaratia. Asta inseamna ca fetita mea nu a mintit, iar acuzatiile sunt cit se poate de adevarate. Acest lucru ma bucura enorm. Din cite am inteles va fi stabilita o data pentru confruntare cu domnul Tabara” a declarat pentru “National” Alina Bodnaru. Avocata fostei iubite a lui Cristian Tabara confirma si ea varianta care il poate trimite dupa gratii pe prezentatorul TV. “Este adevarat. Toti martorii si-au pastrat declaratiile pe care le-au dat in fata politistilor. Acest lucru este extrem de important in desfasurarea anchetei si, probabil, in formularea acuzatiilor ”, a declarat Ingrid Alexandrescu, aparatoarea Alinei Bodnaru.

*Va ramine somera pina in ianuarie*

Pentru a sta departe de gurile rele, Alina Bodnaru s-a mutat impreuna cu fiica sa in Bals, orasul parintilor ei. Aici Alexandra a inceput primele sale orele de curs in clasa a VIII-a. “Alexandra a inceput scoala si totul decurge absolut normal. Nu sint absolut deloc probleme, colegii se poarta bine cu ea, in ciuda faptului ca a fost expusa mediatic. Sper ca din luna ianuarie sa ma pot angaja si eu undeva. Am doua variante pe care nu as dori sa le dezvalui. Ce va pot spune este ca masteratul in psihologie judiciara ma ajuta foarte mult. Oricum nu voi profesa ca si cadru didactic” , a mai spus Alina Bodnaru.

Razvan Dumitrescu
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!