Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Old » A murit generalul Bot, “Tatal Portbagajului”

A murit generalul Bot, “Tatal Portbagajului”

Autor:

In 2000 s-a declansat nebunia “Portbagajul”, in care veterani ai lumii interlope s-au aliat pentru a scapa de noii rivali, “brigazile de sportivi”. Pretextind ca
i-au fost furati 500 000 de dolari din portbagajul masinii, Mihai Bucurenciu a apelat la nume grele ale mafiei tiganesti si l-a rapit, sechestrat si torturat pe Valentin Raducan. Razboiul de strada a degenerat rapid si la nivelul autoritatilor, unde cele doua grupari si-au gasit inalti protectori.
In hora dezvaluirilor incendiare a intrat si seful Politiei Capitalei de atunci, chestorul Mircea Bot, care l-a primit in biroul sau pe Bucurenciu. Acesta a dezvaluit ca Bot i-ar fi cerut 200.000 dolari taxa de protectie. Ulterior a fost tras pe linie moarta la Transporturi si apoi trecut in rezerva.
A ajuns detectiv particular si nu a tinut legatura cu nimeni din sistem. A mai facut valuri doar declaratia sa ca interlopii ar fi pus pe capul sau un premiu de 50 000 dolari. La nici 60 de ani, controversatul comandant a fost rapus de boala cardiaca de care suferea de mai mult timp.

 
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!