Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Old » Gigi si-a luat Rolls la mina a treia!

Gigi si-a luat Rolls la mina a treia!

Autor:

*Povestea limuzinei cumparate de patronul Stelei de la PD-L-istul Doru Borsan*

 

Povestea Rolls-ului cu care s-a innoit Gigi Becali, chiar inaintea plecarii spre Liverpool, e mult mai complexa. De pilda, nu se stia ca patronul Stelei nu e nici primul si nici al doilea proprietar, ci abia al treilea. Limuzina (an de fabricatie 2005) a fost detinuta de un miliardar german, care i-a vindut-o afaceristului muresean Doru Borsan in 2008. La rindul lui, actualul consilier judetean PD-L-ist a cedat autoturismul europarla­men­tarului din Pipera.

*Doru Borsan – vedeta de Mures*

Este considerat – pe buna dreptate! – cel mai bogat om din judetul Mures, avind afaceri in aproape toate domeniile: hotelier, imobiliare si alimentar. Borsan se lauda ca a inceput “nu de jos, ci de foarte jos”, muncind pe rupte cinci ani in Italia: “Dupa Revolutie, am fost printre primii care au parasit tara, am plecat de nebun in Italia. Dormeam prin parcuri, insa pina si pentru o banca in parc a trebuit sa lupt. I-am luat-o la sah unui iugoslav care zicea ca e a lui”, afirma recent, in presa locala, actualul sef al Directiei de Sport Mures. La intoarcerea in tara, cu banii cistigati in Italia si-a deschis complexul hotelier “Jo”, renumit in Mures.

*Politician cu “Porche Chyane” si “Mersedes”*

Initial, Borsan a fost vicepresedinte la nivel national al PNG, dar alegerile din luna noiembrie 2008 l-au prins in tabara PD-L. In declaratia de avere depusa la Parlament, acum doi ani, Doru Borsan mentiona ca detine o intreaga flota de masini: “Un Porche Chyane, un Mesedes SEL 500, un Rolls Roys, un Jaguar, si un Rover”. Erorile in mentionarea denumirilor ii apartin. In acelasi document, Borsan si-a evaluat Rolls-ul la 350.000 de euro.

*Scos la vinzare pe Autovit*

Borsan a fost primul miliardar din Mures posesor de Rolls Royce, limuzina pe care si-a achizitionat-o in 2008 de la un afacerist neamt. Dupa numai un an, PD-L-istul a scos masina la vinzare pe site-ul “autovit.ro”, la sectiunea “vinzator” fiind trecuta societatea Ameritrader SRL. Detaliile anuntului erau urmatoarele: “Pret de 78.000 de euro, plus preluarea leasingului, din care mai sint de achitat 48 de rate, a cite 2.900 de euro lunar. Valoarea reziduala este de 40.000 de euro. Masina are 14.000 de kilometri rulati, din care 4.500 in România”. In anunt, Borsan mentiona ca accepta si un schimb cu Mercedes S350 sau Mercedes S500, plus preluarea leasingului.

*Un interlop din Mures a vrut sa cumpere limuzina cu 50.000 €*

In urma cu o luna, Borsan ar fi incercat sa vinda limuzina unui interlop din Mures, care dorea sa o dea cadou fiului sau. Pretul de doar 50.000 de euro l-a facut pe Borsan sa refuze. Nu este exclus, totusi, ca Gigi Becali sa nu fi platit niciun euro pe masina: se spune ca Borsan avea o datorie de 110.000 euro la Becali, Rolls-ul stingind “litigiul” dintre cei doi.

*Rolls-ul a fost lovit?*

Sint informatii cum ca Doru Borsan a lovit Rolls-ul, iar culoarea alba nu este cea originala a limuzinei. Se pare ca “Phantom-ul” detinut acum de Gigi ar fi fost revopsit in service-ul auto “Rebri TransImpex”, din localitatea Sincraiul de Mures. “Rebri TransImpex” asigura servicii profesioniste de reparatii auto, tinichigerie, vopsitorie, lucrari mecanice si mecanica auto.

Laurentiu Teodorescu
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!