Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Old » EBA se ridica si ea impotriva lui Boc

EBA se ridica si ea impotriva lui Boc

Autor:

Coincidenta sau nu, mezina familiei Basescu critica, din postura de europarlamentar, Guvernul Boc tocmai de la Strasbourg. “Autoritatile române responsabile nu au accesat pina acum bani din Fondul European de Ajustare la Globalizare – program destinat ajutorarii angajatilor care-si pierd slujba din cauza globalizarii”, afirma Elena Basescu. Ea reproseaza autoritatilor noastre si lipsa cadrului legislativ necesar accesarii FEAG. Si, cum Executivul este “autoritatea responsabila”, rezulta clar ca nemultumirea tinerei Elena il vizeaza direct pe prim-ministrul Emil Boc. Personaj fata de care Elena Basescu nu-si ascundea admiratia pe vremea cind era doar politician aspirant. Astazi, EBA afirma ca o mai buna absorbtie a tuturor fondurilor europene ar fi putut chiar “atenua efectele crizei economice in România”. Absorbtie care cade in exclusivitate in responsabilitatea guvernului condus de Emil Boc. De ce mezina presedintelui Basescu s-a gasit tocmai acum sa-l acuze pe premierul “de casa” al tatalui sau, nu se stie. In schimb, atacul de la Strasbourg poate fi pus in aceeasi ecuatie cu zvonurile referitoare la ruptura care a intervenit intre presedinte si premier.

 

*Premierul s-a plins parintilor de Basescu!*

Ruptura dintre premierul României si Traian Basescu a fost simtita pina hat, departe, in Rachitele, satul in care isi petrec batrinetile parintii lui Emil Boc. Tatal premierului, Nutu Boc, a povestit ca baiatul sau i s-a plins de faptul ca treburile la Bucuresti nu mai merg asa cum trebuie si ca are mari greutati.
Rep: Buna ziua, domnule Boc. Sint reporter al ziarului “National”. Va sun de la Bucuresti. Va retin doar doua minute. Sinteti de acord?
Nutu Boc: No’ spuneti!
Rep: Ati mai vorbit cu fiul dumneavoastra?
Nutu Boc: No’ cum nu? Acum citeva zile. Ce vreti cu el?
Rep: Voiam sa stim daca e bine si daca v-a spus ceva de relatia pe care o are cu presedintele Basescu?
Nutu Boc: No’ domnule, eu nu ma simt tare bine …. (legatura telefonica se intrerupe n.r.)
Rep: Am revenit. S-a intrerupt. S-a plins vreodata domnul prim-ministru de Traian Basescu?
Nutu Boc: Da, s-o plins. Da’ n-o zis de ce. Asa in mare, ca nu mai e bine, cum era odata.
Rep: S-a certat cu presedintele?
Nutu Boc: N-o zis. Era
suparat, doar. S-o plins, asa cum fac toti copiii cind dau de greu. Mai bine vorbiti cu Ana (mama lui Emil Boc), da’ nu acum, ca-i cu caru’ cu fin. Mai tirziu reveniti.
Rep: Multumesc. O zi buna.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 15-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!