Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Old » Alte stiri

Alte stiri

Autor:

*S-a dezechilibrat si a cazut pe sosea in fata unei masini*

 

O femeie a murit, ieri, dupa ce s-a dezechilibrat si a cazut pe sosea in fata unei masini, soferul intrind in stare de soc. Femeia care circula pe strada Putul cu Brazi, in localitatea Mogosoaia, s-a dezechilibrat si a cazut. Ea a fost lovita de o masina, corpul sau intrind sub vehicul, astfel ca a fost solicitat un echipaj de descarcerare. Echipajul ambulantei SMURD, sosit la fata locului, nu a putut face nimic, constatind decesul femeii.

*A vrut sa sparga un tonomat de lapte*

O tinara din Dolj este cercetata de politisti dupa ce, noaptea trecuta, a incercat sa sparga dispozitivul de incasare a banilor de la un tonomat de lapte din Piata Garii din municipiu. O echipa de politisti a prins in flagrant pe femeia in virsta de 35 de ani, cu o bucata de lemn, incercind sa sparga dispozitivul de incasare a bancnotelor. Pe numele femeii a fost intocmit dosar penal pentru tentativa la furt.

*Sechestrata si violata sase luni*

O românca de 25 de ani a fost sechestrata sase luni in locuinta din Roma a unui conational in virsta de 45 de ani. Ea a fost violata in mod repetat, fara a i se oferi suficienta apa si mincare. Carabinierii au fost alertati de vecinii care de multe ori au auzit tipetele femeii. Acestia au gasit-o pe tinara inchisa in camera, dormind pe jos, fiind subnutrita si avind numeroase rani. Românul in virsta de 40 de ani a fost arestat sub acuzatia de rele tratamente, provocare de leziuni, sechestrare de persoane si agresiuni sexuale.

*A incendiat un bodyguard al unui club din SUA*

Un român condamnat deja la mai mult de 30 de ani de inchisoare in SUA, dupa ce a turnat benzina pe un angajat al unui club de striptease din Washington si apoi i-a dat foc, ar putea fi condamnat acum si pentru crima, dupa ce victima a murit. Barbatul a fost deja condamnat pentru incendierea clubului, insa acum, dupa moartea victimei, ar putea fi judecat din nou.l
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!