Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Old » Românii trec peste criza la pacanele!

Românii trec peste criza la pacanele!

Autor:

Indaratnici cum sint, bastinasii plaiurilor mioritice refuza sa urmeze indemnul prezidential de a trece peste criza dansind, cu capul sus si zimbetul pe buze. Oamenii isi ineaca amarul doar in fata aparatelor electronice cu fructe, Mario si maimute. In ultima vreme s-au deschis zeci de astfel de sali ilegale, multe chiar in apartamente de bloc iar politistii au declansat o ampla operatiune de stirpire a acestora.

 

*La parter!*

Ofiterii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Politiei Capitalei s-au mai trezit cu o noua pleasca pe cap. De parca nu le era de ajuns lupta de-a combaterea contrabandei, acum au primit si ordinul de a depista si anihila zecile de locatii cu pacanele nou aparute. Cele mai multe dintre ele in apartamente de bloc de la parter. Operatiunea a inceput in cartierul Berceni si va continua in tot Bucurestiul, spre disperarea zecilor de mii de dependenti de pacanele. Pentru ca, dupa cum recunosc chiar psihologii Ministerului de Interne, “bagatul la aparate” creeaza dependenta.

*Combinatia anului*

Infiintarea de sali ilegale de pacanele reprezinta combinatia anului. Un aparat nou costa 10.000 euro, dar cele second- hand pot fi luate din Ungaria cu doar 2 500 – 3 000 de euro. Fara a plati licente si autorizatii de exploatare, cistigurile sint maxime, sute de mii de români bagindu-si ajutoarele de somaj la aparate, in speranta unui cistig salvator. In schimb, o firma pe bune plateste taxe minime de 100.000 de euro. Iar daca esti prins, pedeapsa este intre 1 si 3 ani inchisoare, deci cu suspendare.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 15-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!