Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Old » Boc rupe lesa!

Boc rupe lesa!

Autor:

Oricit nu ar crede unii, ruptura dintre Traian Basescu si Emil Boc este reala si doar “precedentul” Tariceanu il impiedica pe seful statului sa o recunoasca public. Asta desi nu se mai intelege deloc cu premierul, care in biroul presedintelui tarii spune “da”, iar dupa aceea face doar ce-l taie pe el capul. Si face orice sa ramina cit poate de mult la putere, asta desi nici partidul nu-i mai tine partea.

 

*Gruparea “greilor” munceste la imaginea PDL*

Partidul, adica gruparea “greilor”: Adriean Videanu, Vasile Blaga, Liviu Negoita, Radu Berceanu. Echipa care, cu Videanu pe post de virf de lance si ajutata de Blaga (cu al sau “Doi s-un sfert”), vrea cu tot dinadinsul sa intareasca partidul si sa recupereze cit mai mult din deficitul de imagine si de sustinere electorala.
Revenind la Boc, acesta s-a lipit de meterezele Palatului Victoria desi Traian Basescu si-a facut publice, inca de la inceputul lunii iulie, nemultumirile provocate de activitatea Executivului: “Guvernul una a spus si alta a facut. Si in aparatul central au crescut cheltuielile. Se creeaza o anumita dificultate a mea in relatia cu Guvernul, pentru ca nu pot accepta ideea ca spunem si, cind tragem linia dupa primul trimestru, constatam cresteri la cheltuieli”.

*Emil Boc se agata de scaun*

Ţinind cont de noua reconfigurare a relatiei dintre palatele Cotroceni si Victoria, se poate spune ca zilele de premier ale lui Emil Boc ar fi numarate daca nu ar fi frica de un vot in Parlament. Concret, cita vreme nu se schimba premierul, se cheama ca este vorba doar de o remaniere – chestiune lasata de Constitutie la mina prim-ministrului.
Cum nici Traian Basescu si nici PDL-ul nu dispun de o solutie premierala de avarie capabila sa multumeasca majoritatea parlamentara necesara desemnarii unui guvern nou-nout, toata lumea este obligata sa se multumeasca tot cu Boc.
Amatori si ei de o schimbare de look, dar la fel de neputinciosi in fata incapatinarii actualului premier, democratii se pare ca intentioneaza sa arunce in spatele lui Boc toti bolovanii guvernarii de criza. Impus de Tra­ian Basescu pe post de succesor al acestuia din urma la comanda PDL-ului, Boc isi datoreaza intreaga cariera actualului sef al statului.
Odata pierdut sprijinul lui Basescu, cu partidul pierdut din mina si cu rabojul prim-ministerial scris de criza, Emil Boc se poate considera scos din cartile politice odata cu abdicarea (voita sau fortata) de la Palatul Victoria. Lucru bine stiut de cel in cauza, dovada copierea modelului Tariceanu de catre Boc.
O avea el Traian Basescu noroc in multe, dar la premieri hotarit nu are mina buna.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!