Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Old » Piturca dorit inapoi la Steaua!

Piturca dorit inapoi la Steaua!

Autor:

*Becali a insistat sa-l caute dupa esecul de la Urziceni*

 

Piturca ar putea reveni in Ghencea dupa numai cinci saptamini. Anturajul lui Gigi sustine ca acesta a incercat sa-l contacteze dupa umilinta traita la Urziceni – pentru a-i propune sa se intoarca in Ghencea – dar managerul Craiovei n-a raspuns. De inteles cumva, avind in vedere pregatirea partidei de astazi, cu Pandurii. Dar Gigi nu va abandona. Inteligent si orgolios, Piturca il lasa pe finantator sa fiarba putin. Dar i-ar suride si lui ideea unei reveniri. Are motive sa-si doreasca asta. El a construit Steaua 2010-2011.

*Piturca n-a semnat cu Craiova*

Gigi Becali stie ca Victor Piturca n-a semnat inca niciun act cu gruparea din Banie, deoarece n-a primit toate asigurarile financiare din partea lui Adrian Mititelu. De altfel, situatia lui Piturca de la Universitatea este similara cu situatia lui Piturca de la Steaua.

*Pleaca dupa meciul cu Pandurii?*

Apropiatii antrenorului sustin insa ca acesta ar putea lua in calcul revenirea la Steaua dupa confruntarea cu Pandurii. Piturca detine cel putin patru motive privind reinscaunarea in Ghencea: 1. nu este genul de om care sa lase o treaba neterminata; 2. doreste sa-i dea o palma morala lui Ilie Dumitrescu, dupa ce acesta a facut citeva remarci jignitoare despre activitatea sa; 3. este convins ca poate lua titlul, mai ales ca lotul a fost intarit cu cei sapte jucatori de la Urziceni; 4. Universitatea Craiova nu este Steaua Bucuresti.

*Mititelu a luat 500.000 de la CEC*

Patronul Universitatii sustine ca va incasa, in decembrie, dividende de 10 milioane de euro din actiunile detinute la Fondul Proprietatea, asta in cazul in care nu le va vinde pentru un pret de 60 de milioane de euro. Numai ca Piturca nu are rabdare, iar din acest motiv Mititelu tocmai a imprumutat de la CEC suma de 500.000 de euro pentru a achita restantele catre jucatori.

Marius Gherghe
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 15-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!