Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Old » Pina la urmatoarea neprogramare a Pandurilor, va dorim vizionare placuta!

Pina la urmatoarea neprogramare a Pandurilor, va dorim vizionare placuta!

Autor:

Joi, meciul Pandurii – Craiova s-a jucat la LPF si a fost cistigat de catre echipa din Banie. Cu 3-0 la “masa verde”. Ieri, Dumitru Dragomir a anuntat ca partida se va “redisputa”, luni, de la ora 20.00, conform programului initial.

 

*Filmul evenimentelor*

9 septembrie 2010: clubul gor­jean este sanctionat cu neprogramarea din cauza unei datorii de 500.000 de euro catre FC Dinamo, ca urmare a diferendului legat de transferul fotbalistului Ilie Iordache. Decizia este confirmata de LPF, care ulterior respinge si apelul inaintat de Pandurii.
10 septembrie: Marin Condescu, presedintele gorjenilor, se intelege cu Nicolae Badea, presedintele CA al FC Dinamo, iar litigiul se stinge. Dinamo primeste in schimbul datoriei de 500.000 de euro urmatorii jucatori: Voiculet (mijlocas central), Chiriches (fundas central) si Cardoso (fundas stinga).

*S-au mai inteles, dar tot n-au platit*

Pandurii au mai incasat pedepse cu neprogramare – tot din cauza litigiului cu FC Dinamo pe marginea afacerii “Ilie Iordache” – in doua rinduri. Pe 14 ianuarie 2009, gorjenii erau amenintati ca vor pierde la “masa verde” chiar jocul direct, cu Dinamo. Pe ultima suta de metri, cluburile s-au inteles, iar partida s-a disputat pe teren (3-0 pentru “ciini”). In toamna anului trecut, mai exact pe 23 septembrie, LPF anunta neprogramarea Pandurilor la meciul de acasa cu Otelul Galati. Evident, acelasi motiv: neplata datoriei in “cazul Iordache”. Previzibil, gorjenii s-au inteles din nou cu FC Dinamo si
s-au prezentat la confruntarea cu Otelul (scor 2-3). Atentie, insa, in ambele situatii, datoria catre FC Dinamo a ramas.

Pe linga faptul ca a “driblat” de fiecare data neprogramarile LPF, Pandurii mai detine un record demn de “Guiness Book”: este singura echipa din lume care in ultimii patru ani a retrogradat de doua ori (2006 si 2010), dar de jucat a jucat tot in Liga 1!

Liga 1 / Etapa 7

“U” Cluj – Bistrita 2-1
Niculescu ’44, Balde ’67/ Moraes ’50

Astazi:

Ora 17.00: Sportul – Branesti (GSP TV); Ora 20.30: Urziceni – Steaua (Antena 1)

Miine:
Ora 17.00: Tg.Mures – Gaz Metan (GSP TV); Ora 19.00: Astra – Timisoara (DigiSport);
Ora 21.00: Brasov – Dinamo (DigiSport)

Luni:
Ora 18.00: Vaslui – Otelul (GSP TV);
Ora 20.00: Pandurii – Craiova (DigiSport)

* Partida Rapid – CFR Cluj urma sa se dispute aseara
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!