Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Old » Alina Bodnaru: “Am pierdut tot. Sint somera si ma intretin parintii”

Alina Bodnaru: “Am pierdut tot. Sint somera si ma intretin parintii”

Autor:

*Scandalul Cristian Tabara a distrus-o pe femeia care il acuza ca i-a abuzat fetita*

 

In urma cu sapte ani, Alina Bodnaru a parasit Timisoara si pe sotul ei, nutrind un vis de glorie: sa devina vedeta la Bucuresti. Pina la urma, a devenit doar “vedeta” unui mare scandal.

Desi planul era sa il desfiinteze pe Cristian Tabara – pe care il acuza ca i-ar fi abuzat sexual fiica – se pare ca Alina Bodnaru a picat in propria plasa, ajungind sa se intoarca inapoi la parinti, in tirgusorul Bals. Am contactat-o telefonic pentru a afla cum decurge ancheta si am primit urmatorul raspuns: “Sint foarte multumita de ce face politia si de cum decurge ancheta. Nu a avut loc confruntarea” (n.r.: intre partile implicate, asistate de avocatii lor). Desi cercetarile continua, Alina Bodnaru si-a luat fiica si a inscris-o in clasa a VII-a la scoala in Bals, unde locuiesc bunicii ei dinspre mama: “La inceput ma gindeam la reactia viitorilor colegi de scoala. Acum nu mai avem nicio temere, pentru ca aici lumea este altfel, lumea este mai buna”. Intrebata ce are de gind in continuare, avind in vedere ca e somera, ne-a raspuns: “Nu m-am angajat, o sa vad incotro o apuc. Am in cap tot felul de variante, dar cu plecatul din tara e mai greu cit sint cercetarile. Vreau in primul rind sa o ajut pe Alexandra”. Pentru ca locuieste, impreuna cu fiica ei, la parinti, am vrut sa aflam cum suporta ei presiunile la care sint supusi de la debutul scandalului. “Presiunea este asupra tuturor, dar mergem mai departe, oricum am pierdut tot. O sa facem tot posibilul sa se afle adevarul. De cind stam aici nu ne-a intrebat nimeni, nimic”.

*Tabara e bine, Bodnaru si-a luat adio de la presa*

In Bals, Alina Bodnaru ar fi putut cistiga un ban cinstit, daca ar fi prins un post in invatamint. Din pacate, a pierdut si trenul acesta: “A trecut perioada de titularizare si am ratat-o. Nici in presa nu ma pot intoarce”. Am intrebat-o daca, inainte de-a exclude definitiv presa de pe lista, a incercat sa se angajeze. Iata ce ne-a raspuns: “Nu am incercat pentru ca nici nu ma simt in stare. Cum ar fi sa plec ca si reporter si lumea sa ma recunoasca si sa ma arate cu degetul pe strada? Am un master in psihologie judiciara, care imi poate deschide si alte usi, cel putin teoretic”. Chiar daca tonul Alinei Bodnaru pare oarecum optimist, nimic din ce i s-a intimplat de cind a pornit razboiul impotriva lui Tabara nu e citusi de putin pozitiv, nici pentru ea, nici pentru fiica ei, Alexandra.

A.R.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!