Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Old » Oficial, Lucescu jr. a intrat in DEPRESIE!

Oficial, Lucescu jr. a intrat in DEPRESIE!

Autor:

Dupa ce a dat tunul, reusind sa-l impace pe Dumitru Dragomir cu Gigi Becali, colegul Razvan Boanchis se intoarce, adica revine cu o noua lovitura de presa. “National” are onoarea sa publice in exclusivitate un SMS de maxima importanta pentru tara, primit ieri de editorialistul ziarului nostru din partea lui Razvan Lucescu. Analizind textul redactat de antrenorul primei noastre reprezentative, am ajuns la concluzia ca omul se afla intr-o mare depresie.
PS. Avind in vedere ca am receptionat SMS-ul destul de tirziu, n-am avut timp sa dam un forward celorlalte publicatii, asa cum ar fi fost corect.

 

_Cind ai constiinta ca ai facut totul in cele mai mici detalii, cind ai aprecierea sincera a unor jucatori care au avut multi antrenori, cind vezi ca echipa are o foarte buna organizare, te intrebi ce ai putea sa faci mai mult. Noroc? Selectie? Nu s-ar schimba nimic! Si totusi – de suportat atita umilinta! Am doua variante: sa merg inainte, insa cu un pret greu de apreciat (mental, sufleteste), dar cu multa convingere, sau sa ma linistesc si sa-mi salvez un an din viata. Intotdeauna am fost intriganti, distrugatori, n-am inteles care-i adevarata situatie, si am incercat sa-i demolam pe cei care incearca prin munca sa construiasca. Te salut!_
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!