Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Old » Ialomitianu si-a luat deja “suturi” de la Boc

Ialomitianu si-a luat deja “suturi” de la Boc

Autor:

La o saptamina dupa ce au fost numiti in functii, noii ministri si-au luat deja “suturi” de la Emil Boc. Premierul si-a certat subalternii de la Palatul Victoria pentru ca au facut declaratii presei “pe hol”, fara aprobarea Guvernului. Cel mai certat a fost ministrul Finantelor, Gheorghe Ialomitianu, de altfel si cel mai “guraliv” membru al noului cabinet.

 

“O precizare pentru noii colegi: toate politicile pe care Guvernul le promoveaza se stabilesc la aceasta masa, in Guvern. Nu acceptam niciun fel de dezbatere publica a unor teme, proiecte si initiative cu impact pentru economie si pentru populatie care nu au fost discutate la aceasta masa. Nu vrem sa fiti contrazisi de catre colegi de Cabinet pentru declaratii facute pe hol sau la iesirea dintr-o intilnire fara aprobarea Guvernului”, a spus Boc noilor ministri. Supararea lui Boc vine dupa declaratiile ministrului de Finante, Gheorghe Ialomitianu, referitoare la o posibila dublare a contributiilor sociale platite de persoanele care obtin venituri din drepturi de autor. “(…) nu sint de acord cu dublarea pentru anul 2011 a contributiilor de asigurari sociale pentru drepturile de autor. Nu s-a discutat niciodata acest lucru in Guvern”, a spus Boc in sedinta de ieri. Ialomitianu a primit ieri si o “pedeapsa”. Trebuie sa-si restructureze ministerul si sa nu mai tergiverseze lucrurile: “Mai sint ministere care nu au facut procesul de restructurare si ma refer aici la Ministerul de Finante, unde nu s-a facut inca niciun proces de restructurare, motiv pentru care va solicit, domnule ministru, sa luati foarte in serios acest lucru si sa il continuati”, i-a spus Boc ministrului de Finante.

Mai multi analisti internationali i-au sugerat noului ministru de Finante, Gheorghe Ialomitianu, “sa se afirme” pentru ca momentan este “un necunoscut care sperie investitorii”. Se pare insa ca graba lui Ialomitianu de a se promova cu fel de fel de declaratii in presa i-a atras, la doar o saptamina de la numirea in functie, o urecheala din partea lui Emil Boc.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!