Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Old » Ion Manole catre Puiu Mircea: “Te voi strivi ca pe un sarpe!”

Ion Manole catre Puiu Mircea: “Te voi strivi ca pe un sarpe!”

Autor:

*Scandalul dintre sotul Madalinei Manole si familia solistei a atins cote violente*

 

Cu cit mai mult vorbesc apropiatii Madalinei Manole, cu atit mai suspecta devine moartea ei. Cel mai intens persista in memorie cuvintele mamei acesteia, Eugenia Manole: “Daca Puiu i-a daruit de ziua ei, asa cum spune el, multa dragoste, de ce, imediat dupa ce au facut dragoste, in loc sa fie fericita, fata mea s-a sinucis?”

*“Testamentul” Madalinei, nesemnat si nedatat*

Semne mari de intrebare ridica si “testamentul” Madalinei, gasit de Puiu Mircea la nu se stie cit timp dupa ce aceasta s-a sinucis. In general, cei care isi iau viata lasa la vedere mesajul pe care il au de transmis, nu-l ascund prin casa pentru a fi descoperit mai tirziu. Petru Mircea sustine ca textul de adio pe care se presupune ca l-a scris Madalina a fost expertizat grafologic, dar nu mentioneaza de unde a provenit mostra cu care a fost comparata grafia “testamentului” si nici cine a efectuat expertiza. Interesant este ca Mircea a depus “testamentul” la dosarul cauzei abia luni, deci este exclus sa fi fost timp pentru o analiza grafologica! In ansamblu, scrisoarea de adio a cintaretei pare sa fi fost creata special pentru a-l scoate pe Puiu basma curata si a-l face mostenitorul de drept al tuturor bunurilor agonisite de indragita artista. Documentul este nesemnat, nedatat si neexpertizat (conform procurorilor), iar faptul ca Petru Mircea l-a scos la iveala doar acum doua zile este cit se poate de suspect!
Ca sa fie si mai convingator, sotul indurerat spune ca a gasit si o inregistrare video: Madalina s-a filmat in oglinda, facind semne de “la revedere” pentru a-si lua ramas bun de la cei dragi!

*“Pe linga Puiu, Frankenstein e mic copil!”*

Mama Madalinei afirma ca “scrisoarea e falsa!”, in timp ce tatal ei considera ca e plastografiata si remarca asemanarea dintre stilul mesajului de adio gasit in memoria telefonului Madalinei si stilul “testamentului sentimental”, ambele putind sa fie scrise de altcineva. “Daca justitia te va ierta – il ameninta Ion Manole pe Puiu Mircea – eu n-o sa te iert! Te voi strivi ca pe un sarpe!” Fratele Madalinei, Marian, refuza, de asemenea, sa creada ca sora sa a scris acel text si vrea sa vada cu ochii lui inscrisul in cauza. “Puiu Mircea e foarte fals, ar putea sa joace in filmele horror ale lui Hitchcock, – spune Marian Manole – pe linga el, Frankenstein e mic copil!” Nu sta in picioare nici ipoteza ca Mircea a ascuns scrisoarea pina alaltaieri pentru a-i proteja pe parintii Madalinei. Date fiind relatiile de razboi dintre cele doua parti, e greu de crezut ca Puiu ar putea avea vreun gind bun la adresa socrilor. Mai mult decit atit, acesta a sustinut ieri, la “Happy Hour”, ca parintii Madalinei nici n-au vrut sa vada scrisoarea, spunind ca nu e autentica! La rindul lui, criminalistul Petrica, invitat la “Happy Hour”, lanseaza o ipotezav: “Acest document nu pare sa fie scris de o persoana amenintata cu bita”!

*Testamentul Madalinei*

“Mi-a daruit DUMNEZEU:
– cel mai frumos si curat suflet din lume, PUIU AL MEU,
– cel mai mare si minunat DAR, COPILASUL NOSTRU
– cei mai buni si sacrificati PĂRINŢI din lume,
– frate drag, nepoti dragi, rude, prieteni, atita lume cu sufletul curat in jurul meu!
NU LE MERIT, nu stiu ce sa fac cu ele, cum sa am grija de ele, cum sa le fiu de FOLOS!!!!
Sint o neputincioasa, o nevrednica, o complexata.
Am un milion de defecte si astea ma fac sa gindesc ca TREBUIE SĂ MĂ OPRESC AICI, VIAŢA MEA!
Nimeni altcineva nu este vinovat de starea mea, DOAR EU. VOI TOŢI MĂ IUBIŢI si mi-ati aratat lucrul asta mereu, tot timpul! SI TOTUSI EU GINDESC CĂ TREBUIE SĂ MĂ OPRESC AICI CU VIAŢA! ASA GINDESC EU, ASA TREBUIE !!!
Cum sa inchei rindurile astea??? Cum??? Sint de neiertat. Ma gindesc la VOI TOŢI, DAR SI LA CE SĂ FAC SĂ NU MAI FIU.

O.Kila
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!