Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Old » Ghidul cadourilor – ce ducem in vizita?

Ghidul cadourilor – ce ducem in vizita?

Autor:

Unul dintre momentele cele mai derutante in viata unui om e acela in care trebuie sa cumpere un cadou inainte sa se duca in vizita. Numarul celor care-si fac harakiri intr-o astfel de imprejurare nu e depasit decit de cel al barbatilor care-si pun capat zilelor putin inainte de ziua fiintei iubite. Ca urmare, am incercat sa va oferim un scurt ghid pentru astfel de situatii, ca sa nu mai duceti o cutie de trabucuri cind mergeti in vizita la o familie mormona sau un superb album de arta la ziua lui Ray Charles.
Daca mergeti in vizita la o femeie, luati ceva fie frumos, fie parfumat (bine, nu ca ar exista ceva parfumat care sa nu fie si foaaaaarte frumos). Daca sinteti ceva mai aspectuos decit Brad Pitt, luati doar o camasa mai veche, careia i-au cazut nasturii de la piept. Daca sinteti si dumneavoastra tot femeie, puteti sa-i aduceti orice prostie daca stiti cine a mai ramas gravida in ultima vreme – iar cel mai frumos dar ar fi sa stiti si cu cine.
O vizita la un barbat ar trebui sa fie ceva si mai simplu: daca sinteti tot barbat sau femeie ceva mai putin aspectuoasa decit Adriana Lima, luati bere. Insa cita bere? Aici apare o variabila: are nevasta sau prietena prin preajma? Daca da, maximum 5 beri. De ce 5? Simplu – dupa inevitabilul “Tu bei singur 3 beri, mami? Stii ca nu-mi place cind te imbeti”, interveniti dumneavoastra: “Nu, barbatu-tau bea numai 2, eu beau 3, ca sa-mi inec amarul ca nu-s insurat”.
Dar, chiar va vor ajunge doar 5 beri la 2 oameni? Evident ca nu; de aceea, este recomandat sa veniti in vizita si cu beri de rezerva ascunse prin metode specifice contrabandistilor: de pilda, in carimbii cizmelor, intr-o geanta cu fund dublu sau in palarie. Esential este ca atunci cind scoateti una din berile de rezerva, sa bagati in aceeasi ascunzatoare alta pe care ati golit-o, pentru ca doamna sa nu vada niciodata mai mult de 5 beri in total. Nu numai ca aceasta metoda este simpla, dar daca vizita este prilejuita de vizionarea unui meci al Nationalei va va oferi si ceva interesant de facut, ca sa nu adormiti.
Pe de alta parte, daca barbatul e singur acasa, e bine sa luati si mai putine beri, maximum 4. Nu de alta, dar, neavind cine sa va opreasca din baut, o sa incheiati seara la Urgente, in coma alcoolica, si zau ca ar fi pacat sa nu ajungeti inapoi acasa daca tot ziceati ca nu va asteapta nimeni.
– va urma –

 

Julius si Pirca
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!