Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Old » Topul stupizeniilor masculine

Topul stupizeniilor masculine

Autor:

Oh, lucrurile pe care le facem din dragoste! Unele sint romantice, iar altele pur si simplu stupide. Iata, mai jos, topul ceor mai mari prostii pe care un barbat le poate face in dorinta de a impresiona o femeie:

 

Sa-si faca un tatuaj cu numele iubitei – daca aveti vreun dubiu, amintiti-va ca nici macar Johnny Depp, un tip cool altfel, nu a reusit sa-si mentina tatuajul lui cu Winona Forever de pe vremea cind era logodit cu Winona Rider, iar modificarea in Wino Forever/Vin pe vecie nu e dintre cele mai fericite.

Sa-si tuneze masina – cu exceptia negreselor din ghetourile americane, nici o femeie (cel putin nu una care sa reziste la o a doua intilnire) nu e prea impresionata ca v-ati facut Loganul decapotabil.

Sa intre intr-o trupa – daca singurul motiv pentru care ati infiintat o trupa e ca sa agatati fete, mai bine va cautati alt hobby, nu de alta, dar femeile miros de la o posta facaturile.

Sa faca sporturi extreme in timpul intilnirilor – desi pare o idee aventuros de romantica in filmele siropoase, in viata reala nu e indicat sa va transformati din campion la halbere in leu-paraleu; nu de alta, dar aventura s-ar putea sa aiba efecte nebanuite (de la vomitat la lesin).
Sa gateasca singuri o cina romantica, desi n-au mai intrat niciodata in bucatarie – din absolut toate motivele evidente.

Sa-si duca iubita la o expozitie de arta, desi habar n-au nici cum se ortografiaza cuvintul arta – din nou, sa incerci sa fii ceea ce nu esti nu e chiar cea mai cuceritoare trasatura a unui om.

Sa minta – cu exceptia minciunelelor gen „Ce bine-ti vin pantalonii acestia! Ai mai slabit?“ nici o brasoava nu e indicata.

Sa poarte maiouri sau tricouri mulate care lasa sa li se vada muschii – daca va mai intrebati de ce nu e in regula ne e teama ca sinteti un caz fara de speranta, care nu va putea sa aiba o relatie prea curind.

Sa bea prea mult – se spune ca bautura da curaj; dar daca singurul mod prin care puteti sa va luati inima in piept sa vorbiti cu o femeie e sa va imbatati manga, poate ar fi mai bine sa urmati citeva sedinte cu un psiholog inainte de a incepe intilnirile pe NV – e un mod mai placut de a scapa de trac si timiditate.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 17-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!