Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Old » Pizza in rate

Pizza in rate

Autor:

*Un nou produs pe piata creditelor*

 

In mijlocul crizei financiare bancile se zbat pentru noi clienti, lanseaza noi servicii si se promoveaza prin tot felul de reclame stupide pe la televizor. Ar face orice ca sa mai dea un credit mic si amarit populatiei, doar, doar revigoreaza societatea de consum care le-a tinut in viata atita vreme. Ei bine, cind credeam ca nimic nu ne mai poate surprinde in materie de servicii bancare, iata ca am dat peste… pizza in rate.

*Aberatii bancare*

O adevarata aberatie, un cirlig extrem de prost pentru a atrage clienti. Hai sa fim seriosi, daca esti proprietarul unui card de credit, daca ai ajuns intr-o banca pentru a-ti face asa ceva, chiar nu ai bani sa-ti cumperi o pizza cu banii pe loc? Culmea este ca metoda functioneaza si are si adepti, cel putin asa au declarat reprezentantii pizzeriei dupa ce au fost contactati telefonic. Principiul este acelasi ca la orice alt card de credit. Primesti suma “X” din care poti cheltui nestingherit, cu conditia sa-i returnezi inainte de data “Y” pentru a nu fi penalizat. Si uite asa, de la creditul cu buletinul pentru electronice si electrocasnice, de la plasme la 3D-uri si alte nebunii, s-a ajuns ca românii sa-si cumpere o amarita de pizza in rate. Cum este posibil asa ceva? Prin intermediul serviciului oferit de GarantiBank, un card de credit functional in mai multe magazine partenere si cu ajutorul caruia clientul poate achita orice, orice… chiar si o “grebla de clestar”. Banca plateste suma integral catre magazin, restaurant, etc. iar beneficiarul plateste lunar la banca ratele pentru ceea ce a achizitionat. Asa ca, daca va este foame si vreti sa comandati pizza in rate mai intii trebuie sa va faceti cardul de credit la banca respectiva si sa comandati mincarea la una dintre pizzeriile partenere. Banking de te doare capul!

*Nu doar pizza*

Mai multe magazine au inteles ca oamenii nu mai au bani si le ofera clientilor posibilitatea de a plati in rate pentru mincarea de zi cu zi. Marile magazine s-au aliat cu bancile, iar mai nou, pe linga casele de marcat apar si ghiseele bancilor ai caror angajati te ademenesc cu carduri de credit pentru consum. Dobinda este in jur de 2,5% pe luna, iar specialistii sint de parere ca prin creditul pentru cumparaturi magazinele urmaresc sporirea vinzarilor.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!