Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Old » Cele mai periculoase automobile, in caz de accident

Cele mai periculoase automobile, in caz de accident

Autor:

Atunci cind “se fac armonica” unele automobile isi protejeaza soferul si ceilalti ocupanti mai mult, altele mai putin sau chiar deloc. Expertii americani in siguranta auto au testat la soc frontal, lateral si din spate citeva modele de automobile produse anul acesta, dupa care au realizat un “top al periculozitatii” in functie de rezultatele testului.

 

– Chevrolet Aveo. Daca la soc frontal mai rezista cit de cit, cind e lovita dintr-o parte, aceasta masinuta isi trimite ocupantii in spital. Asta in cazul fericit…
– Chrysler PT Cruiser este o masina de mici dimensiuni (dupa criteriile americane), foarte apreciata de nostalgicii anilor 1930. In caz ca este lovita din lateral sau din spate, vai de cei aflati inauntru!
– Mitsubishi Galant este fabricata in citeva variante: mai de sport, mai de lux, mai ieftine… Daca insa e lovita dintr-o parte, ocupantii ei nu scapa prea ieftin!
– Mercury Grand Marquis e un sedan de marime mijlocie, care nu produce mari probleme in caz de impact frontal. Dintr-o parte si din spate insa…
– Cadillac STS se comporta bine cind e lovit din fata, chiar si din lateral. Dar acest automobil nu rezista cind e lovit din spate.

Adrian Lupu
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 17-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!