Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Old » Impresarul Copos

Impresarul Copos

Autor:

*Patronul Rapidului se va implica personal in transferul unui atacant la Rapid*

 

Nu foarte incintat de prestatia echipei in meciul cu Sahtior, George Copos i-a promis antrenorului Marius Sumudica aducerea unui atacant care sa intareasca linia ofensiva. Din cite se pare, Copos se va implica personal in negocierile cu Gloria Bistrita pentru transferul golgeterului brazilian Junior Moraes, desi exista informatii ca magnatul “Ana Holding” poarta tratative cu Nicolae Badea pentru Andrei Cristea! Marius Sumudica a confirmat implicarea patronului in campania de transferuri a Rapidului: “Sint dezamagit de cum au evoluat unii jucatori, mai ales ca nu a fost un simplu amical cu o divizionara secunda, ci am intilnit o fosta cistigatoare a Cupei UEFA! Daca va veni Moraes, atunci am sa fiu multumit de forta de atac a Rapidului, pentru ca se vede ca inca suferim la acest capitol. Sper ca George Copos sa se inteleaga cu Jean Padureanu, Moraes este un fotbalist pe care mi-l doresc foarte mult”.

Presedintele Dinu Gheorghe nu crede ca planul lui George Copos are sanse de reusita, atit timp cit bugetul de transferuri al Rapidului a fost lichidat o data cu sosirile lui Dani Coman , Candido Costa si Sorin Frunza: “Ar fi senzational daca domnul Copos il va putea cumpara pe Moraes, dar nu stiu daca sint bani pentru acest transfer. Poate, totusi, ne face vreo surpriza, cine stie!? Eu, personal, cred ca bugetul nu ne permite sa-l aducem pe Moraes, din punctul meu de vedere, oferta noastra de 700.000 de euro este si asa prea mare!”.

“Cred ca unele transferuri nu sint chiar potrivite, dar trebuie sa avem, totusi, rabdare, poate ca se vor integra. Oricum, Dinu Gheorghe si-a cam depasit bugetul”. – George Copos

13 goluri in 22 de partide a marcat Moraes pentru Gloria Bistrita.

Laurentiu Teodorescu
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!