Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Old » Ponta il ignora pe Nastase

Ponta il ignora pe Nastase

Autor:

Pus de Adrian Nastase sa se pregateasca pentru functia de premier, Victor Ponta ii da cu tifla fostului sau mentor politic. „Nu trebuie pus carul inaintea boilor”, taie liderul en-titre al PSD elanul unuia dintre predecesorii sai.

 

Adrian Nastase: „Punctul meu de vedere si principiul partidului este ca presedintele formatiunii trebuie sa fie candidatul de prim-ministru. De aceea am spus, in opinia mea, Victor Ponta, in calitate de presedinte al partidului, trebuie sa se pregateasca pentru acest post”.
Victor Ponta: „Vreau sa va spun ca nu ma intereseaza si nu ne intereseaza sa punem carul inaintea boilor. Un partid serios cum este PSD, in primul rind vine si spune ce crede ca are de facut si pe 16 octombrie prezentam programul nostru de guvernare”.
Micul Titulescu de altadata si-a continuat punerea brutala la punct a celui care i-a deschis larg usile politicii: „Eu cred ca in PSD sint destui oameni capabili sa fie si prim-ministri si ministri si orice altceva”. Cum o astfel de parere se pliaza perfect pe opiniile lui Ion Iliescu, rezulta ori ca tinarul Ponta a devenit fanul invatamintelor „Bunicutei”, ori ca actualul lider al PSD vrea sa arate ca a iesit definitiv de sub tutela lui Nastase.

Desi PSD nu a scris nici macar titlul viitoarei motiuni de cenzura, liderul formatiunii, Victor Ponta, se preocupa intens de modul de vot. „Cu bilele la vedere” – sustine deja, sus si tare, presedintele social-democrat. Cu certitudine insa, nu bilele pesedeilor vor convinge parlamentari din arcul guvernamental sa sustina o motiune de cenzura, ci textul acesteia. Prin urmare, daca intr-adevar doresc caderea actualului Guvern, social-democratii pot sa-si lase bilele deoparte si sa purceada la redactarea unui rechizitoriu bine conceput contra cabinetului Boc.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!