Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Old » Cum scoate românul un ban de criza?

Cum scoate românul un ban de criza?

Autor:

Nu ai bani dar vrei sa impresionezi prin anumite obiecte pe care in mod normal nu ti le permiti? Sau ai nevoie de un obiect pentru o perioada scurta de timp si nu vrei sa dai banii pe ceva ce vei folosi doar o data? Ei bine, poti apela mereu la persoanele care detin astfel de bunuri si, spre bucuria ta, le si inchiriaza. Se pare ca in cea mai mare parte, românii au dezvoltat un cult al inchirierilor legate de tot ceea ce inseamna nunti, dar in acelasi timp gasesti de inchiriat si ciini, iepuri, masini de spalat sau ceasuri pentru copiat la examene. Dupa ce am navigat pe mai multe site-uri de profil am descoperit ce cauta si ce inchiriaza poporul.

 

*Nunta de inchiriat*

Pe paginile de internet dedicate inchirierilor gasesti cel mai des anunturi legate de nunti: Corturi destinate petrecerii in sine, rochii de mireasa, huse pentru scaunele de nunta, “cufar cinste nunta” (nu stim exact la ce foloseste, dar se inchiriaza), limuzine pentru nunta, porumbei albi gata sa fie eliberati, evident, tot la nunta. Dar nu ne intereseaza in mod special acest domeniu cit restul bunurilor de inchiriat. Ne-a atras atentia discrepanta intre cerere si oferta. Ei bine, daca exista foarte multe oferte de apartamente, case si garsoniere de inchiriat, anumiti domni cauta disperati sa inchirieze “femei pentru sex”. Din pacate, in cazul acestora exista doar cerere, nu si oferta, cel putin nu pe internet.

*Iepuri – 15 lei / ora*

“Inchiriez iepuri pentru petrecerile copiilor. Daca vrei sa-i faci o surpriza copilului tau dar nu iti doresti permanent in casa un iepuras ai acum posibilitatea de a inchiria pentru citeva ore sau zile un iepuras sau mai multi pentru a inveseli atmosfera. Iepurii se inchiriaza cu ora iar tariful este de 15 lei/ ora.”

*Da-te rotund, cu un ciine de rasa*

“Inchiriem ciini rasa metis pentru reclame, emisiuni, filme, spectacole. Tariful pentru o zi de inchiriere variaza intre 200 si 300 de euro. Animalul va fi insotit in permanenta de un reprezentant al canisei.”

*Bule de sapun… cu telecomanda*

“Inchiriez aparat bule de sapun cu telecomanda pentru diferite evenimente, nunti, botezuri, zile de nastere. Baloanele sint uniforme, rezistente si irizate, colorate curcubeu, nu pateaza hainele, nu irita pielea, non toxice. Pret 100 Ron inchiriatul aparatului si 20 Ron 1litru de solutie.”

*Iata ce mai inchiriaza românii: Masini de spalat*

“Inchiriez masini de spalat, uscatoare, calandre – Spalatorie Completa 500 kg/zi – cu anexe (carucioare, ventilatoare, rafturi, cintar), piese de schimb si service inclus pentru
19,99 euro/luna.”
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!