Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Old » Interzis si la nationala, si la Lazio

Interzis si la nationala, si la Lazio

Autor:

Fundasul de la Lazio traverseaza un moment delicat al carierei sale. Stefan Radu nu mai este convocat de ceva timp la echipa nationala, iar clubul roman a anuntat ca nu intentioneaza sa-i prelungeasca actualul contract, care expira in vara anului 2011.
Pedepsit de Razvan
Cotidianul italian “La Repubblica” scrie ca absenta lui Radu de la prima reprezentativa a României este cauzata de faptul ca jucatorul a fost pedepsit de selectionerul Razvan Lucescu. Motivul ar fi faptul ca a refuzat de doua ori sa se prezinte la nationala, iar a treia oara a fost accidentat si nu a putut onora convocarea. “Cele doua dati cind a refuzat nationala au adus furia federatiei, iar jucatorul si-a cerut scu­ze”, scrie “La Repubblica”.

 

Pentru meciul cu Albania, Lucescu ii are ca fundasi stinga pe Rat si Nesu. Fundasul lui Sahtior a acuzat probleme medicale in ultima perioada, in timp ce Nesu trece printr-o eclipsa de forma la Utrecht. In schimb, Radu are avantajul ca poate juca si fundas central, ba chiar si la “inchidere”.

*Cere salariu triplu*

Contractul lui Radu cu Lazio expira in vara anului 2012, dar sefii clubului roman nu mai doresc prelungirea acestuia. Conform “La Repubblica”, fotbalistul cere prin intermediul impresarilor Victor si Ioan Becali o noua intelegere, care sa inceapa de acum si sa dureze pina in 2015, cu un salariu triplat: de la 400.000 de euro pe sezon la 1.200.000 de euro! In aceste conditii, Claudio Lotito, boss-ul lui Lazio, pare mai degraba decis sa nu-i ofere românului un nou contract.

“Stefan Radu se simte foarte bine la Lazio si, deocamdata, nu se pune problema sa plece. Asteptam sa fim chemati sa negociem un nou contract. Radu vrea sa ramina, dar totul depinde de Lazio”
Victor Becali

*Poate ajunge la Manchester City*

Salvarea lui Radu ar putea veni de la “milionarii” din Premier League. La City a ajuns deja fostul coleg al lui Radu de la Lazio, Aleksandr Kolarov, sirbul fiind prieten la catarama cu românul. “La Repubblica” scrie ca prietenia lui Radu cu Kolarov, apropierea de ultimul an de contract si faptul ca Roberto Mancini a declarat ca “imi place Radu , e un jucator interesant” ar putea sa-i aduca ex-dinamovistului un transfer la Manchester City.

Marius Gherghe
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 17-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!