Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Old » Ping pong cu Steaua 2

Ping pong cu Steaua 2

Autor:

Gigi Becali isi cheama inapoi jucatorii trimisi la Urziceni. Dar numai pentru a disputa un meci cu Juventus Bucuresti. De luni, sint reasteptati in Baragan!

 

Circ si piine, de asta au parte microbistii in ultimele zile, evenimentele din Liga 1 aducind aminte de celebra serie “B.D.”. Dupa ce erau dati ca siguri la Unirea Urziceni, fotbalistii de la Steaua 2 au aflat, ieri, ca trebuie sa se intoarca in Ghencea, pentru a pregati meciul cu Juventus Bucuresti, con­tind pentru a doua etapa din liga secunda! Oficial, timpul prea scurt avut la dispozitie nu le-a permis “ros-albastrilor” sa desfiinteze formatia a doua a clubului si, implicit, sa redirectioneze jucatorii in Baragan; pe la colturi, insa, se birfeste ca insusi presedintele FRF, Mircea Sandu, s-ar fi declarat scirbit de manevrele “cuplului” Becali – Bucsaru si ar fi amenintat chiar cu dezafilierea ambelor grupari!
Pina la rezolvarea “cazului”, cert este ca Steaua 2 va intilni, astazi, Juventus Bucuresti in Liga 2. De saptamina viitoare, insa, orice este posibil, inclusiv o noua rocada.

Initial, FC Steaua a trimis la Urziceni 16 fotbalisti de la echipa secunda a clubului. Joi seara, Gigi Becali s-a razgindit si a cerut ca sase jucatori sa revina in Ghencea, fiind vorba despre juniori sub 16 ani. “Dintre cei 10 ramasi la Unirea, sa isi aleaga ei ce vor! Cei pe care i-am chemat inapoi au sub 16 ani si vor evolua la juniorii Stelei”, a anuntat, joi seara, Gigi Becali.

*Reorganizare, nu desfiintare!*

Conducerea Stelei a decis sa reorganizeze echipa secunda a clubului si nu mai ia in calcul varianta desfiintarii! Gigi Becali vrea ca in Liga 2 sa fie folositi juniorii mari si tocmai din acest motiv Steaua 2 se va prezenta in continuare la meciurile din esalonul secund. Pina cind vor fi puse la punct toate actele, cei trimisi initial la Urziceni vor evolua tot pentru Steaua 2, abia apoi urmind a pleca la gruparea ialomiteana.

Oficialii formatiei Juventus Bucuresti au fost instiintati ca astazi trebuie sa se prezinte in Ghencea, pentru jocul cu Steaua. “Meciul se va disputa, noi am fost anuntati si care va fi brigada de arbitri. Deci, lucrurile sint cit se poate de clare, trebuie sa ne prezentam la stadion! Din cite am inteles, FC Steaua nu a trimis la Federatie o hirtie oficiala prin care sa anunte ca retrage echipa din campionatul Ligii 2”, a declarat Marian Rusen, presedinte la Juventus Bucuresti.

*Urmeaza “lotul Poli”*

Steaua nu este singurul club din Liga 1 care trimite la pachet fotbalisti catre Unirea Urziceni. Dupa militari, si banatenii ii vor da o mina de ajutor lui Dumitru Bucsaru, FC Timisoara urmind a “expedia” in Baragan trei jucatori. Este vorba despre portarul Andrei Coblis, fundasul Florin Sandu si mijlocasul Alexandru Popovici. Informatia a fost lansata chiar de catre Felix Grigore, directorul general al ialomitenilor: “Mai asteptam si de la Timisoara citiva fotbalisti, vor ajunge la noi pina simbata. Apoi, mai sint jucatorii pe care noi i-am imprumutat prin liga a doua si prin liga a treia si pe care acum ii chemam inapoi la club. Asa ca, in mod cert, vom avea echipa si inca una foarte buna la ora partidei cu Steaua”.

Laurentiu Teodorescu
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!