Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Old » Marian Manole: “Puiu, vinovat de moartea Madalinei!”

Marian Manole: “Puiu, vinovat de moartea Madalinei!”

Autor:

Dupa trei editii in care au aparut parintii Madalinei Manole, a venit si rindul fratelui sau, Marian, sa-si exprime la “Acces direct” parerile despre Petru Mircea, cel pe care ei il considera autorul moral al disparitiei artistei.

 

*“N-a facut decit sa infiga cutitul in rana!”*

Marian Manole spune ca razboiul dintre cele doua familii a fost declansat de Petru Mircea: “El a inceput razboiul, el ne-a improscat cu noroi cind toti eram cazuti la pamint. N-a facut decit sa infiga cutitul in rana si sa-l rasuceasca, crezind ca mamei si tatei le va ceda inima. A declarat ca vrem doar sa vinam averea Madalinei. Dar averea si comoara noastra a fost Madalina, pe care n-o mai avem din cauza lui. El este vinatorul! E adevarat, Madalina m-a ajutat foarte mult, desi nu i-am cerut-o niciodata. Pentru mine, ea a fost al doilea Dumnezeu. Iar el a reusit in opt luni s-o bage in groapa.”

*“Cind a murit Madalina, Puiu era in bermude rosii”*

“Erau ca doi porumbei – spune Marian Manole – pina s-au casatorit. Schimbarea s-a produs dupa nunta. Tandretea si gingasiile lui erau de fatada, a jucat un rol. In ultimul timp, devenise stapin pe situatie, obtinuse ceea ce si-a dorit si incepea sa-si arate adevarata fata. Am aflat din gura unor persoane straine de moartea Madalinei. Parintii mei au aflat de la televizor. De ce Puiu nu m-a sunat pe mine, care eram mai tare de inima? Ce avea de ascuns? Cind ne-am dus la casa Madalinei de la Otopeni, ­l-am gasit pe Puiu imbracat in maiou si bermude rosii, ca de strand. Cind ne-a vazut, a izbucnit intr-un plins prefacut. Mama lui era mai in spate, rece, impasibila. N-avea ­nicio tresarire. Atunci i-am spus: “Puiule, uita-te la tine cum arati, cit de dolofan si plin de viata esti! Tu esti principalul vinovat de moartea surorii mele!” (…) In viata mea n-am auzit-o pe sora mea vorbind despre blesteme. Mama ne ducea la biserica, de mici. Daca as crede ca sora mea a avut tentative de sinucidere, i-as aduce cea mai mare jignire. Eu stiu ce sora puternica am avut. Cel care a vorbit despre blesteme a fost Puiu Mircea. El mi-a spus ca Roxana Popescu i-a cerut bani si Madalina i-a dat, de frica sa n-o blesteme. Tot el spunea ca si o alta femeie, bruneta, a blestemat-o pe Madalina. Eu i-am cerut s-o duca la doctor, dar Puiu a refuzat, spunind ca rezolva altfel, are el niste prieteni… Asa a ajuns sora mea pe mina vraciului. De-acum trebuie sa-mi pun chilotii pe dos, ca sa ma feresc de farmecele lui!”

VD Tot
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!